Hodiny nejdou ani stropní svetlo
-
Oxanon - FK
Hodiny nejdou ani stropní svetlo
Ahoj mám problem delal jsem spíš sem opravoval 3 brzdove svetlo to šlov pohode svítí ale přestalo svítit stropní svetlo a digitální hodiny jdou nenormálně jakmile otevři dveřes tak se vypnou spíš zmizi čísla a nebo když stisknu to stropní svetlo tak taky zmizí číslice . nevíte co stim ?? muže tomít vliv třeba když jsem delal to brzdový svetlo ? třeba kostra v tech 5 dveřích v te přechodce ?
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodiny nejdou ani stropní svetlo
Funguje ti zapalovač ? ... zásuvka? ... pokud ne tak si vyměň pojistku
Okruh digitálních hodin je společnej s vnitřním osvětlením a zásuvkou zapalovače ... je to pod jednou pojistkou
Okruh digitálních hodin je společnej s vnitřním osvětlením a zásuvkou zapalovače ... je to pod jednou pojistkou
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Oxanon - FK
čoveče to jsem nezkoušel zapalovač ale skusim se podívat na tu pojistku jenže mi je divne že hodiny normalne sviti ale resetujou se při otevření dvěří a nebo zmáčknutí toho svetla .
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Většinou, když se začnou dít takové magické věci, za to může kostra 
-
Oxanon - FK
no tvle xD samý dobrý veci xDD. skusim tu pojistku a kdy ne to pak skusim jeste ty paty vrata zkontrolovat ty kabely jestli se nedotýkaj .. já a eletrika xD to je jako klaus a fabrika XDD
-
Oxanon - FK
tak cáááj kamaradi.. vše vyešeno byla to opravdu pojistka 15ctka a tu jsem nemel tak jsme dal prozatim 10 ale zita jdu kupit sadu úpojistek at mam
dekuji za rady a velice si toho váim...

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Mě to vyhazoval jeden kábl u zadního světla,když jsme s ním pomlel tak pojistka shořela
-
Oxanon - FK
no já mel asi to same kdyř jsem opravoval kablíky na 3 brzdove svetlo tak jsem se asi nechtene dotknul jineho kabele a už to bylo. Ale už je to cajk všechno odizolovaný aby nedošlo k nečemu dalšímu a pojistka už je dána nová