tepelná ochrana
-
Sonic - FK
tepelná ochrana
Ahoj chtel bych se zeptat jelikoz je neskutecnej parak v kufru auta asi 50stupnu jestli ma autozesilovac nejakou tepelnou ochranu proti prechrati abych ho nezsnicil dekuju za rady
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: tepelná ochrana
...podle toho co máš za zesilovač...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem koukal po netu a ma ochranu proti přetížení a zkratu ale mám v kufru zesák od pana sonyho a další ve vooferu a vedro je fakt krutý ale nestalo se mi ani jednou že by se neuchladil
pokud je vhodne umístěn a není poddimenzován a vytočen na max,tak se musi uchladit,já měl obcas problém v opravdu velkym hicu,kdyz byl zabudován v podlaze a nenoh k nemu vzuch
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
ja ho mam ve spod plata a ve wooferu a v poho je fakt že ho netahám na max je tam rezerva
-
Sonic - FK
tak já ho taky nemam na max asi tak na 3/4 no spis na pulku ale i tak mi prijde ze kdyz na nej sahnu je to horky jako svina... a jeste se zeptam na co je na zesilovaci nastaven kde je od 50hz do 250Hz myslim ze tam je PLF a nevim k cemu to je
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
plf je to vlastne jako vyhybka pustí do repro mix na basy a středy mám ho taky nepoužívám ho na to musíš mít další krámy v autě jinak je zvuk plechovej a to ostatní je vlastně hloubka basu 250hz atd je to pro repra který jedou od určitejch kmitočtu a kdyz máš repro tak si ho nastavuješ podle toho kde to jede nejlíp aby ti nezakmitnul zesík tak ho tímhle upravíš ten kmitočet
-
Sonic - FK
takže mě je to k ničemu ja tím živím blaupunkt GT 1200series vsechno jsem to dostal od nekoho kdo mi dluzisl penize a nehraje to nejhur 
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
to je dobře hlavně ze to hraje a když dobře tak super kor když je to za darek prachy by ti nikdo nevrátil
jestli jedeš na srazik do děčína rád bych si to poslechl
-
Sonic - FK
rád bych přijel ale mám to 315km daleko,a jinak moje auto je jen dopravní prostředek žádna výbava ani tuning
ale chystám se ji tu predstavit
a ukazat kdyz uz jsem clenem fora
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
sraz není o tuningu je to o tom že se sejdem a mrknem po památkách atd já nejsem taky žádnej buhvíjakej tuningář škoda že nejedeš bude to super
-
Sonic - FK
přijel bych rád,protože bych rád názor někoho kdo taky ma muziku v aute ale 315km je moc 
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
třebas příště bude něco blíž tobě zatím zdar a at jezdí