Zdravím, mám feldu 1.6 v plnej výbave okrem ostrekovačov svetlometov, alarmu a vyhrievaných sedadiel. Pred dvomi mesiacmi som dal namontovať aj sekvenčné LPG Lovato. Hmotnosť auta bola už aj tak dosť vysoká. Predok sa mi kolísal aj pred tým.
V TP mám teraz zapísanú prevádzkovú hmotnosť 1132kg! To sa mi zdá ozaj veľa. Jeden známy má Combi 1.9D a v TP má 1135kg. Akú zmenu môžem čakať, keby som dopredu dal pružiny z diesla a nechal pôvodné tlmiče? Mimochodom - sú tlmiče Bilstein odlišné podľa typov motorizácie? Mne pred tromi rokmi predajca tvrdil, že nie. Medzi originálnymi tlmičmi a Bilsteinami som nepostrehol žiaden rozdiel v tuhosti (ak porovnám nové Bilsteiny a origo tlmiče, keď ešte mali dobré hodnoty podľa testu) a dokonca ani nepočujem žiadne "syčanie plynu" pri prepružení...
Moja otázka, na ktorú som tu odpoveď nenašiel: Akú hmotnosť má vaša felda? Píšte sem rôzne motorizácie, hmotnosť udávajte prevádzkovú (to je felda prázdna) / najväčšiu prípustnú celkovú bez prívesu (to je felda plná)
Ďakujem za odpovede!
Pohotovostná a prevádzková hmotnosť - zástavba LPG
-
DanoSK - FK
Re: Pohotovostná a prevádzková hmotnosť - zástavba LPG
Moja felda combi 1.6 klima + LPG = 1132kg/1490kg (nosnosť len 358kg???? )
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Stačí hladat
http://www.feliciaklub.cz/?id=typy
http://www.feliciaklub.cz/?id=typy
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
DanoSK - FK
to sú veľmi orientačné údaje.. Ja mám v techničáku niečo iné ako je uvedené v popise modelov... Pýtam sa, čo majú iní. Zaujímajú ma hlavne kombíky 1.6 a 1.9D, ale pre info aj iné motorizácie.
A čo tie pružiny z 1.9? Bolo by to na moju 1.6 dobré riešenie?
A čo tie pružiny z 1.9? Bolo by to na moju 1.6 dobré riešenie?
-
DanoSK - FK
tak čo? Nikto nemá skúsenosť s pružinami 1.9D na inej motorizácii? A každému sedia údaje o hmotnosti v techničáku s "univerzálnym popisom"?