Kdo bude jezdit Feldou do jejího posledního dechu?

pokec o všem možném i nemožném
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Kdo bude jezdit Feldou do jejího posledního dechu?

Příspěvek od Schimi »

Spousta lidí zde přesedla z Feldy na jiný vůz. Důvody pro to jsou pochopitelné. Zajímalo by mě však, kdo to neudělá :)

Felda mi přirostla k srdci a ode mne půjde už jen na poslední cestu - do sběrny železa. Chtěl bych, aby vydržela ještě tak 5 let. Vím, že nové stroje jsou zase o kus dál, ale zatím nechci. Kdyby Feldy nehnily, neznal bych jiného vozu :twisted: .
1,6 sportline 1999
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo bude jezdit Feldou do jejího posledního dechu?

Příspěvek od ka-spel »

Taky jsem to měl v plánu, ale koroze mě zradila. A už jsem neměl náladu to furt látat. Jinak se mě jezdilo fajn. :(
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

se mnou asi taky zůstane do posledního tažení, protože bych ji stejně asi prodal za směšnej peníz a hlavně ted nepotřebuju moc auto, takže tohle je ideální, nanáročný na servis, držák... zůstane doma co to půjde :)
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

tak ja se vratil zase k felde a uz u ni zustanu, nejak mi to jednoduche a lehke auto vyhovuje Obrázek
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

my , 100% , páč máme jiný placení a tudíž na nový nejni
toho zaoblenýho favorita jsem nikdy nechtěl , no a dopadlo to jináč
taky jsem byl nasr... když ty trotlové jeli pro 1203 , no a už mám dvě , a přes dvůr na cestu poslední projeli další tři
pukasinek - FK

Příspěvek od pukasinek - FK »

V podstatě to co napsal keenworth, to samé platí i pro mě víceméně :) Takže do poslední chvilky bude se mnou...
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

ka-spel píše:Taky jsem to měl v plánu, ale koroze mě zradila. A už jsem neměl náladu to furt látat. Jinak se mě jezdilo fajn. :(
Takhle nějak dopadne i drakouš. Dokud to půjde, budu látat. Potom konečná.
1,6 sportline 1999
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Kupovat si kvůli feldě CO2 se mě nechtělo a furt otravovat kamaráda taky ne. Takže to dopadlo tak, že se kamoš na to prostě vyprdl a lámat jsem ho nechtěl.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak to vypadá že to moje auto mě asi přežije ,zatím jen mírnej flíček na levým zadním lemu . :D A na jiný stejně mít nebudu a nemám , jedině že bych vyhrál ve sportce .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Prcek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prcek1 »

Taky neplánuju změnu. Teď je sice v hrozným stavu, ale chystám se jí pověnovat a poopravovat ji, pak bude zase jako nová. :thumright:
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

:thumleft:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Aspire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspire »

já, dokud nás STK nebo něco jiného nerozdělí ;)
Obrázek Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...
Obrázek
:arrow: Můj povoz http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25353
Goose - FK

Příspěvek od Goose - FK »

Dokud bude co opravovat tak z domu nepude! :lol:
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

asi já, stejně to nikdo nechce koupit :lol: :lol:
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Vzhledem k té ekodani a k tomu, že jsem první majitel, tak jsem k tomu přímo odsouzen. Kdybych to chtěl prodat, takl bych snad musel ještě doplácet. :alien:
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Vzhledem k tomu, že se to nesere, nerezne to a nová auta vlastně nenabízí nic moc navíc, tak určitě budu Felicií jezdit do svého posledního dechu. Mám kliku, že mám dvě Felicie a dvě děti. Každé tedy zdědí jednu.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Následujících pár let není v plánu jiné auto. A ani se mi do jiného nechce. Felda je prostě felda. Jelikož jezdím jak jezdím, tak se stejně jiného povozu asi nedožiju a budeme spolu do našeho posledního dechu :D
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Já ne, příští měsíc asi prodávám...
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Já určitě. :D Moje Felda je celkově ve 120% stavu. Kdo ji zná, dosvědčí. http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a Mám ji třináct let a zatím jediná oprava na kastli byla loni, a to přestříkání přední kapoty, která byla poťukaná od kamínků. Po rzi ani památky a to je auto, které je celoročně venku na parkovišti. V zimě jezdí víc než v létě. Vzhledem ke stavu auta, počítám že mě stoprocentně přežije. :D Je to moje šesté auto a kromě prvního, byly všechny koupené jako nové ve značkové prodejně. S Felinkou jsem ze všech mých aut nejvíce spokojen. :thumright: Sice mně různá vylepšování, stála dost peněz ale Felinka se mi odvděčuje. Za třináct let jediná porucha a to: po deseti letech odešel termostat. Chce to jediné. Koupit si auto nové a od začátku se o něj starat. 8-)
Naposledy upravil(a) Zdenda19895 dne sob 12. kvě 2012 14:43:08, celkem upraveno 2 x.
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

Sadra17 píše:asi já, stejně to nikdo nechce koupit :lol: :lol:
:D nakonec do světa pude chci TDI :hlava:
1.3 BMM kombi LPG
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Já jsme takovej že nedokážu auto dojezdit do jeho konce,protože by mi to rvalo srdce kdybych viděl jak se postupně rozpadá,nedokážu jezdit vrakem a tak bych do ní furt sypal dál a dál,proto ji prodám a mám jiný auto
Vlakonosic - FK

Příspěvek od Vlakonosic - FK »

Zatial mi vyhovuje, na mestske jazdenie je to fajn auticko. Do buducnosti mam ale velke obavy, hlavne kvoli cenam benzinu, spotrebu to auto po meste nema zrovna najnizsiu, na plyn sa uz neoplati prerobit, kedze nenajazdim vela km.
OFCE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OFCE »

je to super auto, nikdy jí nedám z ruky, je parádní moje lejdynka :)
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
Radynek - FK

Příspěvek od Radynek - FK »

toho auta se nevzdám:)
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

OFCE: koukam ze mas tez policejni feldu...taky ti jede o dost lip ( zrychleni, vytaceni motoru ) jak seriova nebo je to jenom muj pocit ?
panacik - FK

Příspěvek od panacik - FK »

zdravim vas,moj nazor je ze felda ostane u mna este dlho!mal som jednu kedysi,predal som ju,kupil som Octaviu,po roku som ale Octu predal a vratil sa k felde,a som spokojny,felda je cisty manual a tym padom mam cistu hlavu,bez rozmyslania ze ked mi odide nejake cidlo,nedostanem sa ani do auta!a to ze felda hrdzavie?nastastie onehda davno vymysleli plasty !hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha a co oko nevidi srdce neboli!takze u mna ostane do zodratia! :thumleft:
Asafa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asafa »

Já taky neplánuju změnu, jednak nejsou a ani nebudou finance a hlavně s mojí Feldou neni nikdy nuda, neni to nový tupý auto, který nemá duši, takže Felda forever :lol:
Jannys - FK

Příspěvek od Jannys - FK »

Já se tady přidávám k těm,co s feldou budou jezdit dokud to bude vypadat jako auto,ne vrak.Feldu pickupa jsem koupil cca před rokem a půl od jedný bezpečnostní agentury v dost zbědovaným stavu,takže za dobu kdy se na něm dělalo aby vypadalo jako auto mi tak nějak přirostl k srdci že se mi ani jiný auto pořizovat nechce.
stanley.cce - FK

Příspěvek od stanley.cce - FK »

Taky budu jezdit do doby než mi auto sežere rez. (látám, vyvařuju, ale je to nekončený boj)....
ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

Ani já nemám v plánu v dohledné době přesedat do jiného auta. Jednak mi Felda už nějak přirostla k srdci a beztak nejsou na jiné vozítko finance. :scratch: Takže dokud nás STK nebo nehoda nerozdělí, tak zůstávám Feldě věrný. Zatím pořád jezdí jak ďas a hlavně je v zimě v létě spolehlivá. A já jí mám za to moc rád. :flower: Navíc si tuhle na srazu v Ejpovicích byli kluci z plzeňský buňky přivonět, jak že prej voní "nový" auto. Což jak nepopírám mě potěšilo. :thumright:
Ferat Felicia Trumf 1,3MPi/50kW, vyrobena 27. 4. 2000 v Kvasinách Obrázek Žádnej učenej z nebe nespad!!! Ale blbce jako by shazovali... :-) Pamatujte... ! Chybama se člověk učí!!!
thepromise - FK

Příspěvek od thepromise - FK »

co si budem nalhávat, mě felda absolutně nevyhovuje, at už kvuli pohodlí ( 190 cm ), věku ( 21 let ), neustálé péči o karoserii ( rez ), nevyhovujícím jízdním vlastnostem a také image auta .. hold na to žádnou kočku nedostanu, nehledě na to, že má jednu neuvěřitelnou vlastnost, podle me to auto vyhledávají ptáci, aby se na něj mohli vykálet! Stojím s umytým vozem a druhý den je jako ptačí svatbě.. celej zestříkanej.. auta vedle mne vůbec nic a je jedno kde stojím...
ovšem za tu dobu sem na tom autě udělal tolik a osvědčilo se mi i jistou spolehlivostí, že bych si ho rád nechal jako rezervní káru :)
bohužel i moje sestra ( 18 let ) co má čerstvě papíry, felicií pohrdá i kdybych jí to dal zadarmo se slovy "přece nebudu jezdit feldou" .. bohužel :(
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Holka, co pohrdá feldou (a jakýmkoliv autem) stojí za hovno a rychle od ní pryč. Bohužel se k nim řadí i Tvá sestra ;) Zlatokopky :lol:
Michelin1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin1 »

Pohrdat autem zadarmo, to je pecka. :?
Co by za to jini dali.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
favo

Příspěvek od favo »

U mě je to jednoduchý, vzhledem k tomu že už jsem feldu neměl sílu ani chuť dávat do kupy, přešel jsem na jiný povoz. Takže pokud se nenajde kupec až jí budu prodávat, tak budu poslední kdo jí vlastnil a půjde do šrotu, takže do posledního dechu.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
dinkin - FK

Příspěvek od dinkin - FK »

jakmile budou peníze na nové, tak beru ihned nové :) Ačkoliv si na svoje auto nemůžu stěžovat, tak komfort, výkon a bezpečnost jsou v dnešních autech úplně jinde ;)

A co bude s feldou? Sestra(25), pořád říká, že kdybych si koupil nové auto, tak to moje bere všema deseti :lol:
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

thepromise: tak ségru pošli za mnou, já jí svezu :lol: Ale chápu to, všichni víme že feldou plno lidí pohrdá a tím nakazí další. To je důvod, proč já zkrátka nejezdím předpisově skoro vůbec, vytočí mě kdejakej pitomec ve fábii. Dneska jsem pro změnu vytočil já nějakýho s 305kou, když jsem se ho opovážil předjet, protože on má pežota, to je značka jak poleno a ten motor je prostě raketa a to si felda nesmí dovolit! A neobstál :lol:
Aspire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspire »

Honza_t: asi tak, jakmile mi jede nějaké auto skoro v kufru znamená to jediné a jestli to je ve městě tak mě svrbí pravá noha :lol: dodržuji předpisy :D
Obrázek
extremesharky - FK

Příspěvek od extremesharky - FK »

felicia je moje první auto, dostal jsem ji k 18tkam. Je to auto z rodiny, takže pěkně udržované má najeto kousek přes 100 000. Zatím rozhodně nemám v plánu ji měnit, jsem s ní plně spokojen. Dokud se mi nepo***l nezisk a nevymlatila se baterka, tak me nikde nenechala. Navíc na nic jiného ani nemám peníze jelikož jsem student.
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

felda je dobrý jednoduchý auto, ale když kouknete na zahraniční tak jsou prostě někde jinde ať už pohodlím nebo jízdníma vlastnostma ;)
1.3 BMM kombi LPG
ferat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferat »

Jak správně píše Honza_t, tak je hodně lidí, kteří Feldou a potažmo Škodovkou jako takovou pohrdají. A to i přesto, že dneska už je Škodovka v podstatě Volkswagen. 8-) A plně souhlasím také s tím, že řada řidičů novějších modelů těch tzv. lepších značek má v okamžiku, kdy je Felda předjede, ihned z nervů chcanky :!: :!: :!: :lol: A okamžitě se snaží předjet taky... Připomíná mi to hlášku z filmu Na samotě u lesa... Tati, předjel tě Trabant! Počkej za městem! Ale vždycky jsi říkal, že tě Trabant nikdy nepředjede... ! :lol: Ještě poznámku k prostornosti Feldy, měřím 180cm a jsem "prostorově výraznější typ", ;) což zde mohou někteří co mě znají potvrdit a necítím se ve Feldě nijak stísněně, jezdí se mi v pohodě. I když samozřejmě je fakt, že co se týká bezpečnosti, pohodlí a jízdních vlastností je Felda zastaralá...
Ferat Felicia Trumf 1,3MPi/50kW, vyrobena 27. 4. 2000 v Kvasinách Obrázek Žádnej učenej z nebe nespad!!! Ale blbce jako by shazovali... :-) Pamatujte... ! Chybama se člověk učí!!!
thepromise - FK

Příspěvek od thepromise - FK »

já si koleny přepínám blinkry :D :hlava:
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Honza_t píše:thepromise: tak ségru pošli za mnou, já jí svezu :lol: Ale chápu to, všichni víme že feldou plno lidí pohrdá a tím nakazí další. To je důvod, proč já zkrátka nejezdím předpisově skoro vůbec, vytočí mě kdejakej pitomec ve fábii. Dneska jsem pro změnu vytočil já nějakýho s 305kou, když jsem se ho opovážil předjet, protože on má pežota, to je značka jak poleno a ten motor je prostě raketa a to si felda nesmí dovolit! A neobstál :lol:
Jak tak ctu tvoje prispevky,tak jsem rad,ze mam temer nulovou sanci te potkat na ceste (viz nase bydliste). Kdo si hraje na zavodnika v provozu,at uz v audine nebo felde,tak je u me :pig:
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

já s Feldou taky zůstanu, pro jistotu sem si koupil druhou na díly, aby mě ani nenapadlo dát Máju pryč
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

a13sh: ano, já jsem "závodník", nijak se tím netajím. Nemám upravený auto abych jezdil podle předpisů.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Jak tak ctu tvoje prispevky,tak jsem rad,ze mam temer nulovou sanci te potkat na ceste (viz nase bydliste). Kdo si hraje na zavodnika v provozu,at uz v audine nebo felde,tak je u me :pig:
Nechci se kolegy zastavat, ale zavodit se da i docela bezpecne. Ja se svou 1.6 si napriklad uzivam zrychleni z 50 na 100. Mam vylozene oblibene misto. Ve slusnem kopci konci vesnice a silnice se na jejim konci rozsiruje na dva pruhy. Typicky mam celou vesnici borce na narazniku. Na konci vesnice mam pripravenou trojku a uz kdyz uhybam do praveho pruhu davam plny plyn. Borec vetsinou pul kopce jede v levem, nez mu konecne dojde ze jsem 100 metru pred nim a ze mne uz tedy asi nepredjede.
Nikoho neohrozuji, predjizdeni nebranim, jenom na to vic nez polovina aut proste nema.
a13sh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od a13sh »

Atnarfus - dodal si par podstatnych slov Mam vylozene oblibene misto a Nikoho neohrozuji, predjizdeni nebranim

Kdezto ze slov a podpisu Honzy_t akorat doufam,ze az se vyboura,tak nepribere nikoho sebou,to je cele. :roll:
xxmartin - FK

Příspěvek od xxmartin - FK »

Já tedy nevím zda sní budu jezdit do posledního dechu, ale vyřešil jsem to takto. Jezdil jsem dříve feldou po rodičích, ta ale byla až na ABS, 2xairbag a el. zrcatka klasicka obyč 1.3., navíc už i hnila

Tak jsem si před rokem koupil červenou sportline 1.6, z Německa po 1. majiteli, najeto 70 000, žádná koroze, posilovač, klima, el.okna, 2xairbag, palubní pc, atd.... Tak teď má felda vše co dnešní auta by mít měly a co mě na té staré feldě štvalo že jí chybí.

I ten motor 1.6 to je taky jiná liga, především co se týče kultivovanosti chodu oproti 1.3. No prostě viděl bych to tak že feldu ještě dlouho dávat pryč nehodlám:-)

Taky jak jsem bych u mechanika a ten mi řek, že takovou feldu v dnešní době ještě neviděl, tak to mě v tom mém plánu jen utvrdí.
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

a13sh píše:Atnarfus - dodal si par podstatnych slov Mam vylozene oblibene misto a Nikoho neohrozuji, predjizdeni nebranim

Kdezto ze slov a podpisu Honzy_t akorat doufam,ze az se vyboura,tak nepribere nikoho sebou,to je cele. :roll:
To nevim co jsi z toho mohl mít za pocit, když je to absolutně nicneříkající. Narozdíl od jiných pitomců, já nemám potřebu předjíždět na plných a dvojitých čarách a v zatáčkách mi stačí vlastní pruh. Jen nedodržuju rychlost.
Aspire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aspire »

Honza_t: Asi přijedu do Budějovic a proškolím tě v rychlosti :lol:
Obrázek
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

Přijeď radši na sraz :)
Odpovědět