Seřízení sklonu světlometů
-
tramvaj - FK
Seřízení sklonu světlometů
Prestalo me fungovat serizovani sklonu svetlometu, samozrejme v poloze, kdy je auto zatizene, takze me svetla sviti par metru pred vuz na silnic a dny se krati...
Po kratke obhlidce sem si vsiml ze sou v hadickach vzduchove bubliny. Nikde sem nenasel nejakou nadrzku kam dolit kapalinu.
Muzete mi poradit jakym zpusobem doplnit kapalinu a jakou kapalinu do toho vlastne nalit? r.v. 1999
Po kratke obhlidce sem si vsiml ze sou v hadickach vzduchove bubliny. Nikde sem nenasel nejakou nadrzku kam dolit kapalinu.
Muzete mi poradit jakym zpusobem doplnit kapalinu a jakou kapalinu do toho vlastne nalit? r.v. 1999
-
moskvic - FK
Re: Seřízení sklonu světlometů
Staci pohledat..ale pokud ji jednou hydrostely odesly tak uz to nema smysl opravovat..ale..da se to vytahnout z auta komplet rozebrat..doli nemrznoucku a nasadit zpet..ale zivotnost tak rok mozna vice..lepsi je to hodit do elektriky..a mas to do smrti..
-
tramvaj - FK
Tzn muzu i obycejnou ruzovku? Predpokladam ze to myslis tak, ze nekde vytahnu hadicku a treba strikackou tam tu kapalinu narvu.
-
moskvic - FK
Nenarves..nebo spise stezi..ale podle mych zkusenosti nenarves..kdo to predelaval tak aby to fungovalo tak to vytahnul komplet cele z auta, povesil to nekde a dolil to az po vrch a pak zpatky dal do auto...ale skodovka to ma jako neopravitelny dil takze tohle neni ofiko postup..
když najdeš tu prasklinu a zalepíš jí tak dokonale že to bude těsnit i pod mírným tlakem tak tam nalej nějakou nemrzku ale stejně ti to za chvilku poteče
většinou praská přímo samotnej hydroštel v místě kde je do něj připojená hadika s tím trnem a nebo v místě plnící záslepky
většinou praská přímo samotnej hydroštel v místě kde je do něj připojená hadika s tím trnem a nebo v místě plnící záslepky
-
tramvaj - FK
V kterych mistech je plnici zaslepka, at nekucham cely auto?
na samotným hydru co je ve světle a je to kovovej trnzalisovanej do tělesa hydry
-
tramvaj - FK
Mno, tak sem to vyresil tak, ze sem povysrouboval srouby a snad to bude lepsi a nebudu pro zmenu rovnou oslnovat. Kdyz tocim stelovacim koleckem tak se jeste malinko hybou, asi o pul centaku, tak doufam, ze to do technicke vydrzi a pred ni to vymenim cely.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A doufám že už to bude elektrický
je to skoro za stejný prachy a dýl to vydrží. 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Návštěvník
mám takový dotaz...štvalo mě, že mám hrozně nízko seřízený světla, tak jsem je v garáži zapnul proti zdi a zjistil, že světlomet co je u řidiče je v MAX horní poloze výš (znatelně) než MAX možná poloha u spolujezdce, je to normální? zdá se mi totiž, že časem se ten sklon světla snižuje (za rok znatelně) sám od sebe, kde hledat chybu? to ovládání sklonu mi samozřejmě nefunguje tak mě napadlo jestli to nemůže být tím...že to jaksi nedrží svojí výšku světel
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
U Feldy naprosto normální. Jak ubývá kapaliny v hadičkách, světla klesají. A většinou neubývá v obou hadičkách stejně.
Když nové hydroštely vydrží rok, jsou dobré. A většinou stojí okolo 1500 korun.
Elektrika vyjde levněji a je na věky. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
Jenik11 - FK
ahoj a delal to uz nekdo na tu eletriku popripadne nejaky navod mam pred technickou a musim to dat do kupy jinak bych to musel koupit cely novy a stoji to 750kc prej se to musi menit cely coz nechapu jak to z auta vytahnu
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
hledej , oboje tu je , tady jsi ve špatném tématu
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
POZOR kdyz trefis na magora tak te vyrazi i s teme funkcnima elektrickejma pac to neni original!! Tak pozor, jinak ty stavajici se daji i opravit pokud nejsou mechanicky opotrebene - daji se naplnit. A vandava se to smerem do auta do interieru a tamtudy zase nandava. 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Elektrické seřizování světlometů z Octávie mám asi čtři roky a přesto, že v mojí STK berou prohlídky přísně, (neprošel jsem s malinkým ťukancem na čelním skle, který jsem hledal s lupou.)
seřizování se jim líbí. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Vyndáš to tak, že to vyštípeš z auta.
Doplnit nepůjdou neboť ta kapalina se z nich jen tak nevypaří .. vyteče to ven protože je to poškozené ... tipoval bych to na prasklou hadičku u jednoho z hydrokonekonektorů u světel
Doplnit nepůjdou neboť ta kapalina se z nich jen tak nevypaří .. vyteče to ven protože je to poškozené ... tipoval bych to na prasklou hadičku u jednoho z hydrokonekonektorů u světel
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná