Třepání oken i při malých nerovnostech + podsvícení budíků

vybavení a úpravy interiéru atd.
Energetik - FK

Třepání oken i při malých nerovnostech + podsvícení budíků

Příspěvek od Energetik - FK »

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tím, že se mu v autě třepaly okna při nerovnostech, protože mě už docela začalo štvát ustavičné třepání tabulek oken na dveřích při jakékoliv i sebemenší nerovnosti. Zajímalo by mě popř. kde co utáhnout, nebo jestli vyměnit nějaké těsnění apod. Přípomínám, že nejsem zrovna nejzručnější :D a dveře jsem ještě rozdělané neměl, takže jestli by nebylo lepší aby to udělali někde v servise, ale aby věděli co a jak...

Ještě bych se taky chtěl zeptat ať nemusím zakládat nové vlákno, jestli je normální, že skoro co 2-3 měsíce mi odchází podsvícení budíků u otáčkoměru a rychloměru.

Moc dík za odpovědi
keenworth - FK

Re: Třepání oken i při malých nerovnostech + podsvícení budí

Příspěvek od keenworth - FK »

Jestli je pro tebe problém odcvaknout tapecírunk dveří u felicie!, tak to dej radši do servisu ;) oni ti dotáhnou 4 šrouby co drží okno a bude to zase v pořádku :)
Energetik - FK

Příspěvek od Energetik - FK »

oka, diky info :lol: ještě by mě teda zajímalo jestli je normální, že měním co 2-3 měsíce žárovky v budících, jak jsem popsal v prvním příspěvku... Díky
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Cíjo, jsem si vzpoměl.. Potřebuju u spolujezdce taky dotáhnout okénko.. Snad to pomůže a snad bude počasí :D
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Pokud máte u okna to filcový těsnění, tak se tam nemůže nic klepat, když je dobře dotáhnutý... a to těsnění tam máte 100%. A jestli jde normálně stahovat a není problém v přímo v tom mechanismu, tak to nic jiného fakt není.

a to praskání žárovek může být přebijením, u favorita jsem známému vyměnil regulátor a bylo to OK... až povezeš to auto do servisu, tak si nech změřit napětí na altíku, jestli je rozbitý regulátor napětí, tak si můžeš takhle oddělat i baterku
Buddyman - FK

Příspěvek od Buddyman - FK »

Ahoj,
souhlasím, regulátor na alternátoru. Ten samý problém, výměna pomohla. Cena do 200 kč. :thumleft:
SatandaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SatandaS »

Já jsem ty šrouby dotáhl když jsem dělal centrál a stejně se mi okna trochu klepou :lol: ale není to vždy.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

:hlava: mě klepalo okno taky a nakonec stačilo z venka utáhnout šrouby na imbus u zámku
Odpovědět