nefunkcni pravy blinkr (v prednim blatniku)

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
lord_sef - FK

nefunkcni pravy blinkr (v prednim blatniku)

Příspěvek od lord_sef - FK »

Zdravim vas, prestal me znicehonic fungovat pravy predni blinkr (v blatniku) sundal jsem predni kolo, sundal jsem plastovy podbeh a hura na to, vymenil jsem zarovku, nic, vymenil jsem druhou zarovku a opet nic, prostrikal jsem kontaktolem, zkousel celkove 3 zarovky a nic... kontakty hezky ciste, kabelaz, neni nikde strihla nebo tak. Proud na konektor nejde. Zeptam se tedy, kde hledat zavadu? odkud je kabelaz vedena? kudy...? diky

PS : jde samozrejme o feldu, 1.3 MPi, rv 2001
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunkcni pravy blinkr (v prednim blatniku)

Příspěvek od Maty »

Od blinkru skrz podběh přímo do kabelovýho svazku. A svazek skrz průchodku pod palubku :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
lord_sef - FK

ano, diky za odpoved, ale tohle me bylo jasne jeste pred polozenim dotazu, spise se zeptam takhle - kudy jde kabel od blinkru do kabiny? nekde za pojistkovkou? za palubkou? kde presne? netusi nekdo...? kam se presne v kabelovem svazku napojuje...? poradi nekdo?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Dráty od bočního blinkrujdou skrz podběh přímo do svazku co jke v motorovém prostoru. Do svazku se napojuje hned u průchodky do kabiny v motorovém prostoru. Do kabiny pak leze tou průchodkou za baterkou a je pak součástí kabel svazku palubky.

Mam jeden za sebou na zemy tak na to koukám, ale rozmotávat ho nebudu abych to našel tak jsem použil dílenskou příručku,

Jeden drát je ukostřen v motorovém prosotru na podběhu (hnedý drát s očkem cca M10? M8? ), +12V bere ze stejnýho drátu jako pro přední pravej blinkr. +12V pro přední pravé blinkry (boční + přední) vede černo/zeleným drátem o velikosti 1,0 a vede přímo do spínače varovnejch světel. na pozici konektoru T8b/6. Na ten samej kontakt vede drát od přepínače pod volantem z pozice T5d/49aR. Přívod do přepínače blinkrů vede z pojiskovky konektor BD/2.

Snad to je popsané dostatečně ;)

Ale pokud ti bliká přední blinkr tak bych se kouknul na dráty od bočního blikače do svazku ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
lord_sef - FK

diky mockrat za objasneni, hledal jsem ale nenachazel, s tvym popisem jsem na to prisel hned, kuny jsou mrchy, kabel je prekously hned jak jde z podbehu do motoroveho prostoru, viz fotka... zeptam se tedy, jak nejlepe to opravit? svazek kvuli tomu menit nebudu... zkusit ten kabel nastavit jinym, zapajet spoje a pretahnout smrstovaci buzirkou?

Obrázek
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

jj jak píšeš zapájet a bužírku .Jen to nenastavuj čokoládou .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
lord_sef - FK

to me ani nenapadlo, spoj v cokolade by po urcite dobe nebyl to prave orechove, ale nastavit kouskem dratu, zapajet a pretahnout smrstovaci buzirkou by mohlo byt ok,ne?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

JO to je nejlepší . :)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
lord_sef - FK

parada, diky moc za schvaleni :D co nejdrive se do toho pustim.
Odpovědět