Stropní LEDka - problém
-
pukasinek - FK
Stropní LEDka - problém
Ahoj, odpověď na otázku jsem nenašel (pokud jsem přehlédl, omlouvám se
). Koupil jsem si modrou LED sulfitku do stropního světýlka a problém je v tom, že najednou začala neustále svítít i když jsou všechny dveře zavřené, kde může být problém, na co se podívat? Díky
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stropní LEDka - problém
A svieti ti tak slabulinko alebo normalne jasne silno? Ak slabo to bolo aj umna nemal som dobry kontakt lebo som mal kratku ale kedsom tam dal normlanu dlzku takto je OK. Alebo ma primali odpor a tak sa cez nu nieco uzemnuje alebo tam je spinana pluskom neviem ako je to zapojene. Vyriesil som to e som dal spravnu velkost
-
pukasinek - FK
Právě že svítí normálně, bez problémů, je to stejná velikost jako původní sulfitka. Jen prostě svítí trvale.
-
keenworth - FK
tak to nejspíš bude dveřní spínač... chtělo by to změřit napětí a vyzkoušet to ty spínače zmáčknout, pak zjistíš jestli to je přímo ve světýlku nebo jinde
-
pukasinek - FK
Ok, mrknu na ty dveřní spínače, ale bohužel to neproměřím
Leda bych musel sjet pro nějakej obyč měřák levnější.
-
keenworth - FK
a svítí ti to světlo ve všech třech polohách? nebo jen když ho máš nastavený aby se rozsvítilo při otevřených dveřích?
-
pukasinek - FK
Svítí takhle:
Poloha vypnuto - nesvítí
Poloha prostřední - svítí trvale i při zavřených dveří
Poloha zapnuto trvale - svítí
Jde mi jen o to aby to svítilo pokud jsou dveře otevřené.
Poloha vypnuto - nesvítí
Poloha prostřední - svítí trvale i při zavřených dveří
Poloha zapnuto trvale - svítí
Jde mi jen o to aby to svítilo pokud jsou dveře otevřené.
-
keenworth - FK
Tak to bude některý z dveřních spínačů
nevím jestli to jde vyzkoušet i pohmatem jestli je třeba rozypanej nebo se špatně vrací... v nejhorším koupit novej a tipnout kterej by to mohl být - nejsppíš ten u řidiče ( když nemáš multimetr ) 
-
pukasinek - FK
Tak na oba jsem se díval, tedy pohmatem a nezdáli se že jsou KO a vracejí se taky dobře, no zítra se na ně mrknu 
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jooo pohmatem vypadají téměř vždy dobře , jen vevnitř jsou zoxidovaný jako ..........
A nebo sis pri vymene zarovky ohnul nejaky kontakt ve svetylku. Jde to celkem snadno, kdyz vytahujes plexi. Ledkovou sufitku tam hodne casto jinak nedostanes...
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
No pokud vyndaváš pouze to plexi je to blbý, lepší je vyndat světlo celé a sufitku tam dáš tou krytkou kterou kousek odsuneš, jinak při o5tovném nasazení plexi můžeš ohnout nějaký kontakt a pak to blbne
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
Ak mas namsli kritu z vnutra auta tak sami zatial este ani ras nestalo a už som ju vyberal velakrat ze by sa nieco dalon iegde ohnut to by musel byt fakt nejaky majster aby to dokazal ohnut nejako inak. Dverne spinace niesu az tak drahe kup dva a vymena mas po probleme.