jak se zbavit kuny v aute?

pokec o všem možném i nemožném
lord_sef - FK

jak se zbavit kuny v aute?

Příspěvek od lord_sef - FK »

prosim, poradi nekdo, jak se zbavit kuny, ktera chodi do motoroveho prostoru auta?

nasel jsem v nejake diskuzi, ze by melo byt ucinne tohle http://www.deramax.cz/deramax-01-klasik ... 579-c-908/ poradi nekdo ??
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: jak se zbavit kuny v aute?

Příspěvek od emilio52 »

Možná by pomohl chomáč vlasů aby cejtily člověčinu . Taky to pomáhá . pak taky existují nějaký spreje .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
lord_sef - FK

sprej jsem koupil nekdy na podzim, nepomohlo... jediny vysledek byl, ze vsechno co jsem tim sprejem nastrikal bylo akorat tak lepkave ale kunam to nevadilo... zkusim zitra skocit ke kadernici pro nejake vlasy. dal bych je do nejake puncosky... treba 3 puncosky a nejake je tam upevnil... budu pozorovat co se bude dit, pokud ani to nepomuze, nekde psali hov*o dat na misto kam chodi kuna... a jelikoz parkuju venku, zkusil bych ho dat pod motorovy prostor a pak parkovat vzdy nad tim hovnem? :D vim ze to zni divne az ujete, ale nenapada me nic jineho... no a pokud by ani tohle nezabralo, tak koupim asi to plasicku na baterky... firma sidli ve meste kousek takze pohoda..
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Zajdi do zoo a řekni si o bobek od tigra nebo jiné velké šelmy, my takhle hodili pár bobanů na půdu a kuny nikde ....asi se bojí, že po nich půjde tigr :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

a co ji tam dát nějaký jed? jestli je něco takovýho na kuny... nebo pastičku :D
Surmi - FK

Příspěvek od Surmi - FK »

Zkus si to tam opepřit ;)
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Předminulý rok jsem si potřel ten filc v motoru na husto pepřem a kunám to nijak nevadilo...jsou pěkně drzý :(
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
lord_sef - FK

jed nechci, mame doma dve kocky a psa, psa se nam uz nekdo pokousel otravit nebo jestli sezrala nejakou otravenou mys...? takze jed nechci...
Grave
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grave »

:P kup kovovou pastičku na krysy, dej tam nějakou mlsku , nejlépe špek a pak jen zaparkuj natáhni a čekej. Na půdě jsme je taky měly ani trus ani vlasy a dokonce ani ten bazmek na baterky nepomohl. Nalíčily pastičku a je konečně klid, jedna se chytila :rambo: byl rychlej konec. Navíc jestli máte doma psa, tak bych ho nestresoval tím elektronickým bazmektem, psi mají dobrý sluch a věř mi je to pro ně dost nepříjemný.
Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran.
Tomyas - FK

Příspěvek od Tomyas - FK »

na kunu mám vyzkoušenou červenou brzdovku sintol asi jim to potvorám smrdí a už se nevrátili ;) stačí nastříkat ručním rozprašovačem po motorovím prostoru taky kolem a je klid jenom se to opčas musí opakovat
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Možná ta brzdovka je odradí ale co tomu bude říkat lak nebo to tlumení na kterým to je nastříkaný ?
Vím že brzdovka časem lak docela rozleptá .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Postriekaj brzdovkou rovno kuny :D
Pripomína mi to historku ako vedúcemu vadili cudzie mačky na dvore, tak si kúpil psa. Ten síce mačky vyhnal, ale obhrýzol všetky okrasné stromčeky, káble, vykopal jamy na trávniku. A keď už nemal do čoho kúsať, tak vliezol pod auto a rozhrýzol čo videl. Potom išlel z domu :scratch:
radek.var
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek.var »

Známí měli problém s kunama v Hondě Accord... Někdo jim poradil, ať kabely natřou močí... Že to kuny odradí... Tak to udělali a od té doby mají od kun pokoj... ;)
Never say never...
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Chlupy ze psa. Odzkoušeno-funguje 8-)
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

A co vychcat na místo kde pak budeš parkovat. Pokud to teda není v garáži.
Nebo ostříhat ženě bobra. :lol:
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Tak ti nevím, co je větší zlo... jestli kuna v autě nebo stříhat ženský bobra :D
lord_sef - FK

vyzkousim... teda az na ty chlupy z bobra :lol: :lol: jelikoz bobra nepestujeme ;) :D
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

ka-spel píše:A co vychcat na místo kde pak budeš parkovat. Pokud to teda není v garáži.
Nebo ostříhat ženě bobra. :lol:
Ty jsi borec :lol: :lol: :lol: :lol: :thumright:
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Seanik - FK

Příspěvek od Seanik - FK »

No měl jsem podobnej problém, ale s kočkou :D normalně my nějaka cizí toulava vlezla za baterku a nešla ven. A jak na ni člověk šahnul tak po tobě skočila. Ani voda na ni nepomohla. Prostě masakr. Ještě chvíli a nebyla by tam sama, Koťata. Nakonec jsem to vyřešil tak že sem sundal vzpěru , baterku vzal chňapky z kuchyně čapnul jsem ji za nohy a hodil sousedum za plot :D
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Tak to soused zjistil kočku až při servisce - holt jezdí s tdi longlife, stěžoval si, že mu smrdí klima jak se na jaře oteplilo. A měl v passatu kočku vysusenou pod deklem jak se tam v zimě ohřívala. A pod dvoře nám běhá cca 15 koček. Důchodci to furt přikrmují, tak se furt množí a stahují se tam i z okolí. Ty kočky jsou tam mazaný, že když v zimě přijedeš před barák, tak už čeká vedle na chodníku a vyhlíží příjíždějící auta s teplým motorem. Jen co zastavíš, tak hned valí pod motor.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
thepromise - FK

Příspěvek od thepromise - FK »

mě pomohlo vystříkat mot. prostor fridexem...kun*ičce to nevonělo :D
Milhauz

Příspěvek od Milhauz »

Na kunu jen tak nevyzraješ je moc chytrá a žádná lest nefunguje dvakrát dává si potom pozor mám komplet rozervaný motorový prostor chodí se tam nahřívat když je motor ještě teplý. pomáhá jen čerstvé vajíčko injekční stříkačkou s jehlou z něho vytáhni trochu bílku a napust tam zpátky aspoň malou stříkačku fridexu zelený nebo růžový je to jedno oba jsou jedovatý :pale: :puker: mám je doma odolný vydržela 3 vejce zmizela a pak přišla další tak jsem chystal další vejce měsíc klid a další zase vejce a pak rok klid než se teritorium zaplní nějakou jinou je to marný boj je jich aspoň u nás hodně. zkoušel jsem pasti na které nikdo nesahá, sklopce s čerstvím masem švestkami, železa, vlasy, spreje , pískátka, ale tenhle né humální způsob jediný funguje. Pak je ještě jedna jistota a to je skládací židle, trpělivost, pivo a malorážka chodí stejnými cestami vyčíhej ji adobře miř ale je to na spoustu dlouhých večerů jestli máš o čem přemýšlet. A jestli náhodou někdo víte jak se zbavit té lepkavé látky proti kunám z motorového prostoru dejte mi vědět jediný komu to vadí jsem já když tam něco kutím Díky
DJ.Mara
Kontaktovat uživatele:

Zvíře v motoru

Příspěvek od DJ.Mara »

Dneska dorazila matka z práce s OII a povídá, že jí maxík píše: Pravé přední tlumené světlo. Tak jdu měnit žárovku a když otevřu kapotu, co nevidím. Celej motor od bahna, poťapanej od nějaký svině a na jedný straně vyškubaná protihluková izolace. To mě teda naštvalo. Takže jak bojovat proti takovým to škůdcům? Našel jsem tento sprej http://pasti.cz/sprej-na-kuny-24/sprej- ... 3godpxwAoA nemáte s tím někdo skušenosti? Jestli to opravdu funguje?
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw ;-)
Odpovědět