Já debil-pojištění
Já debil-pojištění
Ahoj, tak díky svojí debilitě jsem lehce ťuknul jedno auto přede mnou, nic vážného, ale kamaráda odvezli. Takže taková fajn radost (hasiči a tak, vytekl mi olej). ale když jsem přišel domů, tak jsem měl ve schránce ukončení povinného ručení, jelikož jsem zapomněl zaplatit. je tady nějaká šance to všechno urovnat, nebo je to prostě v pi a pořádně se prohnu?????
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Já debil-pojištění
Pořádně se prohneš. Zkus to ještě rychle zaplatit, tu pojistku.
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
to mas jeste v pohode, kamos splacel 250tkc ale ten znicil jeste nejaky verejny majetek plus uraz 
ano, zítra volám na pojišťovnu, dnes už to nestíhám.....když by mě to nechali aspoň splácet, tak by to bylo OK.....
za blbost se platí, v tvojim případě dost tvrdě 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
ano, a jsem s tím smířenej.....ale jestli by se to nedalo vyřešit nějakou oklikou, myslím si, že pojišťovna mi musí oznámit předem, že mi to zruší, ne???? a né, až zpětně.
-
lord_sef - FK
od pojistovny chodi tusim 3 mesice nebo jeste s vetsim predstihem dopis s tim, kdy ti konci pojistka a zaroven slozenka pro zaplaceni noveho obdobi...
a když nezaplatíš tak upomínka aaž pak konec
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
já to měl online, navíc čtvrtletně s tím, že mám zelenou kartu na celý rok.....
to teda zamrzí.....
a teď dotaz- co že to máš za hodnou pojišťovnu, že ti hned zrušili pojistku?
jako dítě si pamatuju, že jsme měli doma někdy i dva dopisy na nástěnce, že máme zaplatit. Rodiče to platily čtvrtletně a Kooperativa vždycky posílala několik dopisů.
a teď dotaz- co že to máš za hodnou pojišťovnu, že ti hned zrušili pojistku?
jako dítě si pamatuju, že jsme měli doma někdy i dva dopisy na nástěnce, že máme zaplatit. Rodiče to platily čtvrtletně a Kooperativa vždycky posílala několik dopisů.
-
lord_sef - FK
tak tak, pojistovna vzdycky posila dopisy... alespon kdyz jsem mel favorita u CSOB tak ti posilali dopisy porad, feldu jsem mel u Alianz, to chodilo mene dopisu a ted ji mam u Triglavu a dopisy chodi take....
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak asi má tak dobrou pojištovnu která šetří a dopisy neposílá...
jinak splátky jsou určitě, nebo aspoň bývaly, já měl v 17 nehodu, kde škoda byla 100tis., protože jsem neměl řidičák tak za mě pojištovna nic nezaplatila, a neboť jsem chodil do školy a nevydělával, měl jsem možnost škodu splácet, minimální částkou 500kč měsíčně... Akorát kdyby mě rodina nepomohla škodu zaplatit asi bych to splácel dodnes...
jinak splátky jsou určitě, nebo aspoň bývaly, já měl v 17 nehodu, kde škoda byla 100tis., protože jsem neměl řidičák tak za mě pojištovna nic nezaplatila, a neboť jsem chodil do školy a nevydělával, měl jsem možnost škodu splácet, minimální částkou 500kč měsíčně... Akorát kdyby mě rodina nepomohla škodu zaplatit asi bych to splácel dodnes...
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
A to jsi platil složenkama?? To sis měl pohlídat..Mě u Triglavu složenky přišly asi 2 a pak už nechodily(nevím proč),ale vždycky jsem si to hlídal a složenky vypisoval sám