klepání ze předu
- satik
- Kontaktovat uživatele:
klepání ze předu
Zdravím chtěl bych se zeptat když přejedu jakou koliv nerovnost nasilnici tam i tam něco klepe a nevím co... Díval jsem se pod auto silentbloky v ramenech v poho čepy tak ok akorát jsem zjistil když jsem trošku zapáčil šroubovákem na silentblok držáku převodovky tak byl (asi) vychozenej jak svina mohlo by to bý ono?? Je to takový klepání dá se říct kov na kov ( ťuk,ťuk,ťuk ) a někdy když je to větší nerovnost tak i větší pecky na co jsem se ještě nedíval tak ichycení tlumičů v motorovým prostoru, ale to nvm jestli to zvládnu pač na to nemám přípravky
poradítep ls?? Díky
-
Pavlas
Re: klepání ze předu
Ta převodovka to být může... stejně tak třeba tlumiče nebo i stabilizátor. Na vyměnu žadný extra připravky nepotřebuješ. Vyměň ten silentblok na prevodovce a uvidis
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Tlumiče jsem zkoušel ty vypadaj v poho spíš se bojím, aby to nebylo to ložisko v tlumiči tam nahoře ..., ale zkusím vyměnit ten silentblok převodovky a uvidím
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Tak uložení tlumiče si myslím, že je v pohodě pač když s tím třesu rukou stím autem tak to nic nedělá nemohly by to být ramenový silentbloky ?
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
horni ulozeni zjistis tak ze musis nazdvednout auto!! aby bylo kolo ve vzduchu pak chytit za pruzinu a zacloumat s ni ...
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš klasiky na zvedáky nebo stačí když to zvednu na heveru? No a když to tak nebude lítat popřípadně nějak mlátit co by to mohlo být??
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
staci na heveru ani kolo neni treba sundavat jen musi byt nad zemi - odlehcene.
a byt to muze cokoliv co je pohybliveho. je treba se vsim zacloumat vse zkontrolovat apod.
a byt to muze cokoliv co je pohybliveho. je treba se vsim zacloumat vse zkontrolovat apod.
- satik
- Kontaktovat uživatele:
ok zkusím na to dojít