výfukové svody TA Technix

MPi 1AV
AEE
powerbull - FK

výfukové svody TA Technix

Příspěvek od powerbull - FK »

Dobrý den, zdravím všechny příznivce a blázny do felicií a tuningu. Vím, že toto téma je tu tisíckrát diskutované, ale já ještě od nikoho nedostal žádnou odpověď na nějaké svody na felicia které přidají na výkonu a krouťáku, vím že se musejí udělat další věci jako je Vačka + čip atd. to vše mám jen ty svody sháním. zase se mi nechce dávat za svody 10-12 000 protože vím, že nepřidají takovej výkonostní rozdíl jako je vačka s chipem, takže moje otázka je jasná, nějaká zkušenost na toto téma?

A vůbec, používá, nebo používal na felicii 1.6 někdo tyto svody prosím?
http://www.obautodily.cz/s_felicia_nere ... nix-404017

Předem moc děkuji za reakce a přeji mnoha zdaru při vylepšování výkonostních hranic:)
Polo
Kontaktovat uživatele:

Re: výfukové svody TA Technix

Příspěvek od Polo »

no, co se týká zpracování tak žádnej zázrak... (např. svary..)
chvíli nám trvalo než sme je dostaly na místo, museli sme je tam narvat spodem (horem nešli)...
sice mají závit pro lambda sondu ale aby se vešla, tak se ta díra musela ještě dopilovat (závit byl dobrej)
a jak je tam navařenej ten kousek na nasazení hadice pro předehřev vzduchu, tak ten sme museli uříznout - jaksy si překážel s alternátorem

koupil sem je proteže sem měl prasklý svody...
takže nějaký porovnání zlepšení oproti sérii nemám, prostě je to lepší než jezdit s prasklejma parohama :D
powerbull - FK

Příspěvek od powerbull - FK »

D Ok díky. Mě zajímá hlavně nárůst výkonu. No nevadí třeba se mi ještě někdo ozve :) Díky
rosster - FK

Příspěvek od rosster - FK »

Low cost svody budou vždycky.. Koně nepřidají a víc práce než užitku...
Odpovědět