felicia 4X4
-
keltsky.valecnik - FK
felicia 4X4
zdravim, ma tu nekdo zkusenost s prestavbou na 4x4? napr z jakeho auta atd atd, jeste bych chtel vymenenit motor za 1.8 T z octavie... dik za rady
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: felicia 4X4
1. nelegální
2. neprojde to STK a na silnici to budeš muset nechat stát při první kontrole .
3. Finančně a technicky náročný
4. lepší koupit rovnou něco na 4x4
2. neprojde to STK a na silnici to budeš muset nechat stát při první kontrole .
3. Finančně a technicky náročný
4. lepší koupit rovnou něco na 4x4
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
keltsky.valecnik - FK
cetniky neresim, chci to na zavody a pokud jde o finance, tak na sto to urcite neprijde, zajima me nejaka realna odpoved, z ceho dat... urcite ne nic koncernoveho s haldexem, chci staly pohon a v kombinaci s motorem 1.8T , nejak to jit musi... 
-
keltsky.valecnik - FK
to mohl, jen doresit z ceho jak a co nakombinovat, aby to fungovalo, ze se bude muset hodne varit je mi uz predem jasne
-
keenworth - FK
No, tak pokud chceš 1.8T tak by si měl o mnoho snažší a levnější použít haldex..
-
RedmeX - FK
ak je to na preteky a má to byť "felda", tak potrebuješ nájsť nejaké auto s podobným rázvorom a vhodnou technikou (napr. Mazda 323 gtr)a rozrezať jednu feldu, na základe jej plechov postaviť na danom aute priestorový rám a na neho upevniť plechy z feldy, resp. ich pužiť na výrobu laminátov. To je tá jednoduchšia cesta.
Inak ak to myslíš s pretekmi vážne a máš rozumný rozpočet, tak prvá vec čo by som urobil je vykašľať sa na koncernovú liatinovú 1.8T. Je množstvo oveľa lepších motorov...
Inak ak to myslíš s pretekmi vážne a máš rozumný rozpočet, tak prvá vec čo by som urobil je vykašľať sa na koncernovú liatinovú 1.8T. Je množstvo oveľa lepších motorov...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
keltsky.valecnik - FK
nemas tuseni, jestli by slo pouzit ze subaru justy rv 96 a vys zadni napravu, kardan a prevodovku a vyrobit na motoru mezikus, aby tam pasovala ta prevodovka z justy? chtel bych tam tu 1.8 s turbem
-
keltsky.valecnik - FK
ano ale to syncro nic moc, to neni staly nahon, je to jen pri prokluzu prednich kol a to pro me pouziti na rally neni dobre reseni
-
WALLY-EL
- Kontaktovat uživatele:
To si rovnou můžeš na kapotu napsat ''AŽ VYROSTU,BUDE ZE MNĚ JEŠTĚ VĚTŠÍ FELINKA,,
Vymýšlet nesmysly pane jo

Vymýšlet nesmysly pane jo
-
keltsky.valecnik - FK
a jeje, tyhle reci miluju
to tady kazdej meni jen kola nebo co? 
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Jeste me napadla alfa 33 4x4,ale ta mazda nebude spatna...asi nejlehci by bylo stejne syncro,ale... nerealneto urcite neni,ale je to beh na dlouhou vzdalenost...
-
rosster - FK
Máš pravdu, nevyjde na to sto, vyjde na na víc...
Když máš zkušenosti a víš co stojí, tak proč do toho rovnou nejdeš? Z původního auta zůstane pouze část plechařiny, jinak všechno ostatní je jiný nebo zakázkový... Chceš dát 1.8T? Fajn... Ale nechceš dát O2M převodovku. Tak jaká jiná přenese výkon? Na Haldex se dá koupit ventil, kterej ruší elektroniku haldexu a jde měnit poměru předek vs. zadek. Felda ani nemá uzpůsobenej zadek na použití čtyřkolový nápravy, Jenom tam nasereš železo a nic z toho. Jinak vím, co znamená dát do feldy 1.8T a kolik to stojí, to se neboj.
Chápu, že chceš něco netradičního, ale pokud výslovně nemáš peníze na rozhazování, tak radši kup auto, co to má v základu. Taková impreza se dá koupit za pár šupů. A ideální dotáhnout z británie.
Chápu, že chceš něco netradičního, ale pokud výslovně nemáš peníze na rozhazování, tak radši kup auto, co to má v základu. Taková impreza se dá koupit za pár šupů. A ideální dotáhnout z británie.
-
RedmeX - FK
Ide dostat do feldy hocico, ale bude nutnost to ulozit do pomocneho ramu a ak pokombinujes produkty roznych vyrobcov, tak sa nedoplatis na custom medzikusoch. Uz len dostat 1.8t z Okty pod kapotu feldy nie je hracka a to bude stale nad/pred prednou napravou, co znamena nekonecnu nedotacavost a hlavne, viem len o priecne ulozenom motore, co v pripade 4x4 znamena vcelku pruser (dalsie cusotm diely)...
Uprimne vysral by som sa na to. Z feldy ide postavit velmi schopne rally auto, nie je problem dostat 220 koni atmo zo swapnutej 1.6, ktoru sa da zakomponovat velmi jednoducho. Dana 1.6 je komplet hlinikova, takze vcelku lahka a len stavba adekvatneho zvysku auta a ladenie motora v pohode zhltne aj 500k czk...
Uprimne vysral by som sa na to. Z feldy ide postavit velmi schopne rally auto, nie je problem dostat 220 koni atmo zo swapnutej 1.6, ktoru sa da zakomponovat velmi jednoducho. Dana 1.6 je komplet hlinikova, takze vcelku lahka a len stavba adekvatneho zvysku auta a ladenie motora v pohode zhltne aj 500k czk...
-
EmilTriner - FK
kdybys to myslel vážně mam tu všechny komponenty co potrebujes z imprezy 2.0i
motor, prevodovku, zadni a predni napravy ,atd
motor, prevodovku, zadni a predni napravy ,atd