Ahoj včera jsem boural a kdyz už to musí byt tak bych chtěl zamračit kapotu..
Privitam každou pomoc. v oblasti materialu,rad,napadu,rozměrů atd. pokud to někdo dělal.. nebo mi to udělal.
Chtěl bych to urychlit protože nemůžu s autem jet..
Viz takto.
Děkuji Koudy
Sportline felda 1.3MPI r.v 97 naj.220000tis 50KW přestavba + blbůstky a Tuning ,)
Zatím nejvyšší dosažená rychlost: 175 Km/h
ale nechtel jsem kvuli tomuto zakladat nove téma a nikde jsem to tu nenasel.
Chtel jsem se zeptat jak potom otevirate kapotu kdyz jí mate zamračenou. Nejak si to nedokazu predstavit. to ten zobaček co drzí kapotu date pryc nebo jak ??
ale prd,ja mracil X feld a X aut celkove,,,a pokazde na to dosahnout popr to lehce upravit...to je to posledni co bych resil,,,minimum plech je 1.5mm ideal je 2mm ,jsou borci co to flakaji z 0.8mm a pak se nekdo divi ze to praska.... navic je dobry zakoncit hranu do kulata...ja na to pouzivam švajzdrat z autogenu... na kulaty hrane potom drzi dobre barva a nema tendenci se odlupovat jako z ostre hrany.....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
hromy: díky za odpověď nebylo mi to jasne protoze jsem se osobne se zamračenou feldou ještě nesetkal. Díky za pěkný popis a až bude čas tak se do toho asi pustím