Pojďte si postěžovat,pokecat...
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
Hromy mrkni na jeho příspěvky, on to nepochopí... vždyť dokonce ani neumí česky 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Čeština a rozum spolu ale vůbec nesouvisí. 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Ti co ovládají dobře jazyky, myslí pouze intuitivně a to hlavně pravou hemisférou mozku, ti co jazyky moc neovládají, myslí logicky, tedy levou hemisférou mozku, logické myšlení je vyšší druh inteligence, pro člověka myslícího logicky je podružné, jaké "i" nebo "y" napíše, důležitější je pro něj spráné řešení problému než správně napsané špatné řešení problému. Kapišto?

- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tady zase sršej rozumy 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
To Google nemá.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Moc rád ji asi něměl když se pak ani neohlédl a nezamával, ba ani slzu neuronil .
Dobrej nápad
Jako vždy povedený film.
Možná to mělo být v zábavě .Nebo to je tady úmyslně?
Dobrej nápad
Jako vždy povedený film.
Možná to mělo být v zábavě .Nebo to je tady úmyslně?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Ježek: Modrá dojezdila? Docela schátrala za tu dobu co jsem neviděl žádný nový fotky 
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Nezná někdo zapojení řídící jednotky 1.6? Který piny jsou který? Potřebuju jen napájení a diagnostiku - chci jí vyzkoušet a nikdo v okolí nemá 1.6 
nechci kvůli tomu zakládat nový téma
nechci kvůli tomu zakládat nový téma
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Nic výjimečného, viděl jsem chytnout i mnohem novější auta.... Ale je to k nasrání hlavně pro ty majitele aut vedle 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
no jo, Alfa 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jo třeba v Top Gearu probírali že pár nových ferrari si při stratu prostě shoří 
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Ja to tu dal schvalne,ze se nekdo do zdejsich alfistu zas pusti a oni se ozvali sami 
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Italskej krám. Italové a francouzi jsou lemplové, tahle jejich vozidla zásadně nekupovat.
http://plzensky.denik.cz/pozary/peugeot ... 20305.html
http://plzensky.denik.cz/pozary/peugeot ... 20305.html
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
A ty ses pekny k...t co jezdi shnilou feldou
kdyby horela felda tak mlcis
o to vic to svedci o tve d.b.l.te...
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Felicia je koncernové vozidlo, to ani nehoří, to jenom rezne. 
-
keenworth - FK
A já myslel, že řidiči Peugeotu mají povinně v základní výbavě hasicí přístroj. 
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave,ze jedine co se tam sere jsou nemecke veci
a to i na motorech apod, jinak osobne,myslel jsem,ze jsi vetsi znalec...ono i koncerny hori a ne malo,ale asi malo googlu...
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Když sám neuplatníš technickou závadu, tak ti nic zkoumat nebudou.
- Haasio
- Kontaktovat uživatele:
Takze kdyz jim nereknu ze me selhalo auto ( a taky neselhalo ) tak se nic resit nebude ?

Tak jsem tady se stěžováním.....felicie se začíná projevovat, nejenže kamarád neměnil olej ani nic podobnýho, za to to auto nemůže, občas na kostkách mi problikne kontrolka s vykřičníkem (BRZDY?) ale co je zajímavější, moje zadní kola s ET 13 mi škrtají jen na jedný straně WTF?????? dále, jak je možný, že spojka mi zabírá až těsně na podlaze, já jí jako dement přitáhnu a ona si vesele po 70-ti kilometrech je tam, kde byla???? Navíc píská ložisko, spojka bude možná po smrti, ale na štelovacím šroubu zbývá možná třetina......další záhada. To, že když bych čekal alespoň náznak pohodlí, tak bych čekal moc je věc další.ano, mohl jsem si vybrat i hůř, tak nebudu hanit, jen, že v Mazdě jsem víceméně všechno, co jsem potřeboval, až na klimu a tady mám jen švihadla 100x jinak, kape mi na maják a podobně.........(zkoušel někdo nacapt do fely klimatronic?) Sice se mi s tím autem jezdí docela fajn, výkon 1.3 motoru by moh být jinde, ale na tom se zapracuje, ale zatím je to auto pro mě velkým zklamáním........
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
co znamena to WTF ?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- chabal35
- Kontaktovat uživatele:
What the fuck
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
aha ,a to znamena co?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Šmoulujem na to! 
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
trochu nechapu..... to je nas rodny jazyk tak ubohy svym obsahem ze musime pouzivat toto?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
ty sis ještě nezvykl že vše co se dá se nahrazuje angličtinou? To je přeci in
Sám to používáš...
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
ouje,jeah
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
K čemu klimatronic? Dej tam normální felďí klimatizaci. Místo švihadel dej origo stahování. Vyměň spojku, dolij brzdovou kapalinu. Nech seštelovat geometrii na zadní nápravě, nebo ji vyměň, bude asi ohnutá. Ty si koupíš největší vrak mezi feldama co v autobazaru byl a pak nám to sem přjdeš vyblejtwoko píše:Tak jsem tady se stěžováním.....felicie se začíná projevovat, nejenže kamarád neměnil olej ani nic podobnýho, za to to auto nemůže, občas na kostkách mi problikne kontrolka s vykřičníkem (BRZDY?) ale co je zajímavější, moje zadní kola s ET 13 mi škrtají jen na jedný straně WTF?????? dále, jak je možný, že spojka mi zabírá až těsně na podlaze, já jí jako dement přitáhnu a ona si vesele po 70-ti kilometrech je tam, kde byla???? Navíc píská ložisko, spojka bude možná po smrti, ale na štelovacím šroubu zbývá možná třetina......další záhada. To, že když bych čekal alespoň náznak pohodlí, tak bych čekal moc je věc další.ano, mohl jsem si vybrat i hůř, tak nebudu hanit, jen, že v Mazdě jsem víceméně všechno, co jsem potřeboval, až na klimu a tady mám jen švihadla 100x jinak, kape mi na maják a podobně.........(zkoušel někdo nacapt do fely klimatronic?) Sice se mi s tím autem jezdí docela fajn, výkon 1.3 motoru by moh být jinde, ale na tom se zapracuje, ale zatím je to auto pro mě velkým zklamáním........
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
A co bys chtěl řešit? Dopravní nehodu i s totálně zdemolovanou Felicií lze snad vyřešit bez policie, když není zranění.Haasio píše:Takze kdyz jim nereknu ze me selhalo auto ( a taky neselhalo ) tak se nic resit nebude ?
-
oh01
- Kontaktovat uživatele:
me se libi jak si woko koupi totalni vrak, v podstate nepojizdny, ale hlavne ze ve vedlejsich tematech uz na nej schani samolepky a poradny laminaty 

-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
a to se dělá jak? Ve předu vím, ale vzadu u Feldy nevím...Honza_t píše:
Nech seštelovat geometrii na zadní nápravě
- Haasio
- Kontaktovat uživatele:
Zranění je - motorkář, právě proto se ptám...osobne píše:A co bys chtěl řešit? Dopravní nehodu i s totálně zdemolovanou Felicií lze snad vyřešit bez policie, když není zranění.
Vždy jsem měl nehodu kde to byl ťukanec... Jinak felda je podle mě na odpis

-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Povolíš šrouby na držácích silentů a pohneš s nima kam potřebuješ. Sbíhavost a odklony neseřídíš, ale pokud má na jedný straně kolo víc vepředu a na druhý víc vzadu (takže vlastně zatáčí zadek, na jedný straně má kolo víc ven) tak to se tím seřídit dá.RAIMMI píše:
a to se dělá jak? Ve předu vím, ale vzadu u Feldy nevím...
Haasio: z jedný nekvalitní fotky těžko soudit, ale jestli není ohnutý nic důležitýho, tak to co je vidět je akorát blatník a dveře na výměnu a vyklepat práh, to by zdaleka nebyla totálka. Jestli je pod těma dveřma hnutej sloupek, tak už je to horší.
- Haasio
- Kontaktovat uživatele:
Mam posunutou dokonce i palubku, na kapote to jde uplne hodne videt ze to je hnuty, minimalne A sloubek, B sloupek stahl zamek, spise me zajima zda nebudou technicky zkoumat auto kdyz je v nehode zraneni.

nám ve škole učitel říkal, že prej šikovnej a zkušenej mechanik to zvládne se svárečkou. Využije toho, že se ocel při chladnutí deformuje.O tom, že to někdo opravdu dělá, jsem zatím neslyšel.RAIMMI píše:
Nech seštelovat geometrii na zadní nápravě
a to se dělá jak? Ve předu vím, ale vzadu u Feldy nevím...
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
vzaly ti ho na expertízu? Pokud ti ho nevzaly hned tak už nic zkoumat nebudou, max. pojištovák... zaleží čí to byla vina...Haasio píše:Mam posunutou dokonce i palubku, na kapote to jde uplne hodne videt ze to je hnuty, minimalne A sloubek, B sloupek stahl zamek, spise me zajima zda nebudou technicky zkoumat auto kdyz je v nehode zraneni.
Všechno bude......Řeším s kaspelem novou kastli, aby nebyla ohnutá, dneska jsem čistil klapku a hned to je trochu lepší...jinak na geošce to auto bylo 14 dní před prodejem a nic, spíš jsou vysypaný dorazy, nebo tak........tlumiče jsou tam totiž jen proto, aby neupadlo kolo.......(původní se 160k Km)......na HP není, ale do konce léta možná bude, když by ne, tak koupím nějaký obyč a prostě tam rok vydržej, spojka je v řešení, jen nevím, jestli SACHS, nebo postačí LUK.......Honza_t píše:
K čemu klimatronic? Dej tam normální felďí klimatizaci. Místo švihadel dej origo stahování. Vyměň spojku, dolij brzdovou kapalinu. Nech seštelovat geometrii na zadní nápravě, nebo ji vyměň, bude asi ohnutá. Ty si koupíš největší vrak mezi feldama co v autobazaru byl a pak nám to sem přjdeš vyblejt
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Vidím, že to je na křižovatce. Takže příčina nehody bude asi nedání přednosti ne? Proč by kvůli tomu měli zkoumat auto, když je vina na řidiči?Haasio píše:Zranění je - motorkář, právě proto se ptám...
Vždy jsem měl nehodu kde to byl ťukanec... Jinak felda je podle mě na odpis
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2600_n.jpg
- Haasio
- Kontaktovat uživatele:
RAIMMI: Na expertízu to nevzali.
osobne: Ja odbocoval vlevo a motorkar predjizdel, mel tam plnou caru, prechod pro chodce a krizovatku. Vinik zatim urcen nebyl, protoze podle me on a naopak. Spise me se jedna o to jestli se nebude resit stav vozidla, auto se plazi po zemi, "nespravny rozmer pneu", atd...
osobne: Ja odbocoval vlevo a motorkar predjizdel, mel tam plnou caru, prechod pro chodce a krizovatku. Vinik zatim urcen nebyl, protoze podle me on a naopak. Spise me se jedna o to jestli se nebude resit stav vozidla, auto se plazi po zemi, "nespravny rozmer pneu", atd...
Naposledy upravil(a) Haasio dne pon 18. čer 2012 6:58:59, celkem upraveno 1 x.