Záhada s autorádiem a napájením.

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
Slim - FK

Záhada s autorádiem a napájením.

Příspěvek od Slim - FK »

Ahoj,dlouho jsem tu nic nepsal ale tohle...Na elektřinu jsem laik a tak jsem si před lety co nejjednodušeji zapjil autoradio aby mi nevybíjelo autobaterii tak,že jsem napájecí drát strčil pod jednu z pojistek/myslím č.3/,která se zapíná až po otočení klíčku .Dobře 8let tak jezdím bez problémů.No a dnes jdu do auta a slyším hrát radio :roll: takže ikdyž mám klíček vypnutý radio stále hraje.Drát je pořád na stejné pozici jako předtím.Zkoušel jsem i jiné pojistky co by/teoreticky,nejsem opravdu na el.Třeba stěrače/měli jen jet při zapnutém klíčku a radio hraje zase.Ještě taková věc pro dokreslení,když dám drát od toho radia pod pojistku čerpadla a zapnu klíček,rožnou se kontrolky ale nejed čerpadlo,když drát vytáhnu,čerpadlo jede.V radiu to ýt nemůže/to by asi nejelo vůbec/ovšem nějaký zkrat v autě...nevím jaký když jinak vše jede normálně.Ikdyž přece,mi když jsem dojel domů svítila kontrolka vytápění skla tak jsem to vypnul.Ovšem nejsem si jistý jestli svítila i při vypnutém zapalování nebo ještě jel motor a já ji nezapnul omylem.Když jsem si to uvědomil vyzkoušel jsem to a funguje /to vytápění/normálně.No doufám, že někdo pochopil co jsem chtěl napsat.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Záhada s autorádiem a napájením.

Příspěvek od emilio52 »

A otatní spotřebiče fungují tak jak mají ?
Asi bych to tipnul na oříšek spínací skříňky .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět