1.9D Nejede
-
VAUXHALL - FK
1.9D Nejede
Nazdarek pad mi motor ve felde 1:9D tak jsem dal novej a on mi nedava naftu.Nemu ze to mit nakej imobilizer??Nebo tak neco?Diky za kazdo radu
-
3fugas3
Re: 1.9D Nejede
Ahoj jo nektere maji imobilizer na cerpadle takze prvne zkus jesli ti jde do palivoveho filtru pokud ano tak pak zkus jestli to jde pres cerpadlo pokud ne tak tam bud bude ten imobilizer nebo bude cerpadlo spatne
-
martinsalko - FK
nazdar, prosim ta, ako zistim ze mam na cerpadle imobilizer??? a potom ako sa da vyradit?? dik martin
-
VAUXHALL - FK
sundej tek zeleznej kryt prez ventyl co otevira naftu.Tam jsou 2 kabliky jeden je + a druhej - tak ten + prestrihni a pripoj ho nekam na kabel od spinacky a je vyreseno.
-
martinsalko - FK
nazdar, to som urobil, felda ide, ale ked som to takto urobil, preblikuje zhavenie, ked pridam zhasne, potom zase zacne jemne blykat, a to sa mi zda ze by mohol byt problem, len neviem preco ta kontrolka preblikuje ked je cievkaa na priamo
-
VAUXHALL - FK
tak skuz jeste prendat cidlo teploty.Ja mam s modrym krouzkem a jeste jsou zeleny a bily.Jinak to pak zmer voltmetrem jestli kdyz ti blika zhaveni tak zda jde proud ke svickam.Muze bejt zrada nekde jinde.Me treba felda zhavi i kdyz je ohrata na 90C a to by taky nemelo.
-
nebulus - FK
Mne tiež žhavila furt keď som ju kúpil, potom som Vagom zistil že RJ si myslí že má -50 stupňov
( čidlo teploty v háji )
-
martinsalko - FK
dik za nazory ale mam iny problem, kontrolka zhavenia neblika ako ked je zly zhavic ale pulzuje tak ako sa toci motor, to nie je v poriadku, rano skusim zmerat ci aj realne zhavy alebo len pulzujete preto lebo som napojil cievku na priamo, nemyslim ze by to mohlo byt snimacom teploty, ked pridam otacky tak prestanie blikat, no vzapeti zacne, takže????
-
martinsalko - FK
problem vyrieseny, na plosnom spoji na alarme bol studeny sloj na relatku ktore dava 12voltov na cievku co pusta naftu v cerpadle

- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,dneska jsem padil s naftakem po meste a zniceho nic mi zdechnul
za jizdy,jakoby bez stavy, motor toci,raltka vypadaji dobre,nafta v nadrzi je
cim by to mohlo byt?
-
VAUXHALL - FK
elektro ventyl na zavirani nafty,imobilizer,rozvodak???cerpadlo???