vyměna těsneni ventilu
-
jarous - FK
vyměna těsneni ventilu
ahoj všem chci se zeptat zdali ja sám zvladnu vyměnit těsneni ventilu jelikoz my kamoš říkal at to sám nedelam že se tam musej štelovat ventily tak mam pravě strach abych tam něco nezblbnul pravě nebo jestli to stačí opravdu jen prohodit a je to diky za rady všem 
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyměna těsneni ventilu
kámoše kopni do prde...
,psal jsem ti už na blok že postup máš dobrej.povolit ty dva šrouby s citem vyndat víko ,né že ti něco spadne dovnitř podložka atd
vyškrábneš staré těsnění a nasadíš nové pujde tam jak prdel na hrnec.nejlépe ho trochu namazat olejem.lépe pak sedne a připeče se.pak nasadit víko a s citem dotáhnout šrouby,dobré je rovnou vyměnit ty gumové podložky pod mátkama.ty ti taky pošlu ať máš klid.za charitu půjdu do nebe
ventili se štelujou to jo po nějakým servisním intervalu kdy začnou cvakat,myslím že bylo psáno min jednou za rok,ale plno lidí jezdí a ani o tom neví a to je plus tedlěch motorů,že dokud to nezačne žrát a nebo dělat velký rachot bude to furt jezdit.
jinak seřízení stoji mimo servisák škoda cc 250kč hodina práce ale auto musí být studený,takže ho tam musíš nechat.
vyškrábneš staré těsnění a nasadíš nové pujde tam jak prdel na hrnec.nejlépe ho trochu namazat olejem.lépe pak sedne a připeče se.pak nasadit víko a s citem dotáhnout šrouby,dobré je rovnou vyměnit ty gumové podložky pod mátkama.ty ti taky pošlu ať máš klid.za charitu půjdu do nebe
ventili se štelujou to jo po nějakým servisním intervalu kdy začnou cvakat,myslím že bylo psáno min jednou za rok,ale plno lidí jezdí a ani o tom neví a to je plus tedlěch motorů,že dokud to nezačne žrát a nebo dělat velký rachot bude to furt jezdit.
jinak seřízení stoji mimo servisák škoda cc 250kč hodina práce ale auto musí být studený,takže ho tam musíš nechat.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Mozna pletes hrusky a jabka. Kdyz se rekne tesneni ventilu tak jsou to gufera na ventilech kde se musi stahovat pruzina atd atd a pak opravdu serizovat ventily - ne ze by na tom bylo neco tezkeho ale je potreba par veci.
A pak je tesneni ventiloveho vika a to je jen to tesneni + ty dve pod maticky. A na tom snad neni co zkazit. Jen ty maticky nedotahovat ,,metrovou pakou,, ale s citem. Tot vse.
A pak je tesneni ventiloveho vika a to je jen to tesneni + ty dve pod maticky. A na tom snad neni co zkazit. Jen ty maticky nedotahovat ,,metrovou pakou,, ale s citem. Tot vse.
-
jarous - FK
faustiku nechceš my vybavit rovnou celý auto ale díkes si staršně moc hodny a pan buh ti jednou oplatí diky za díly moc si my pomohl a cena je furt stejna jo 200+130 pošta je pro upřesnění 
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
kuladmin,neboj nepletu vím o co se jedná jelikož jarousek už to někde řešil a teklo mu ventilovím víkem ven přes prasklé těsnění.takže jsem v obraze.
jinak jo pošta je stejná,tak co bych nepomohl,když mi to tady bude k prdu a na favoušovi už pracuju z novích dílů
jinak jo pošta je stejná,tak co bych nepomohl,když mi to tady bude k prdu a na favoušovi už pracuju z novích dílů
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
-
jarous - FK
jj faustíkví všechno to je fakt tak díky ješte jednou za díly snad topomuze no dneska jsem to z casti vyčistil tak uvidime az bude uplně studenej motor
-
jarous - FK
ahoj všem chci se zeptat k tomu víku vedou nejaky dvě hadičky tak nevim jestli je tam mam nechat či povolit a jestli s toho neco neviteče abych byl v obraze eventuelně mel pripravit nadobu nejakou a nebo jestli je povolovat nemám a jestli tam pri výměne smí být víčko na olej prosím všechny o radu kdo to ma zažity díky všem chtěl jsem sem dát foto ale nevím jak se sem vklada aby jste vědeli jaky hadičky ale znalci budou určitě vědet diky všem za radu
-
Ziberek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, já kdyz jsem nastahoval vule ventilů , tak jsem ty hadicky normalne odpojil a vicko odklopil a zadny olej z nich netekl.Takze bych to normalne odpojil ty hadicky.Kdyztak at me nekdo opraví:)
-
jarous - FK
no jasny uvidime me jde o to jestli to odpojim aby s toho nic nevyteklo právě víš a ty si dělal sám vule ventilu to bych asi nezvládnul to je moc uz na mě ale díky za radu
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
JE tam jen vzduch
je to odvetravani prostoru klikove hridele.