Prosím poraďte mi s baterii + otázka na autoservis

Ridicka - FK

Prosím poraďte mi s baterii + otázka na autoservis

Příspěvek od Ridicka - FK »

Odešla mi baterie ve felicii a jako elektronický antitalent absolutně nevím, co tam mám koupit. Požadavky: cena ideálně do 1500. V autě je nějaký alarm napojený na centrální zamykání (takže to bude baterku trochu vybíjet)) a rádio. Ideální by bylo, kdyby zvládla v zimě nastartovat i po týdnu stání.

A hlavně aby se tam vešla a měla + a - na správné straně. :D

Felicia je to LXI 1.3

A potom mám jetě jednu off-topic otázečku. Kolik platíte v servisu za pravidelnou roční prohlídku + výměnu kapalin atd. A kolik za STK + emise? Má smysl nechat odvézt auto na STK autoservisem?
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím poraďte mi s baterii + otázka na autoservis

Příspěvek od 103457 »

řidičko s akumulátorem nebude jistě problém i v této cenové relaci bez problémů seženeš.
Co se týče servisu a přípravy na STK a který vybrat, tak to by ti nejlépe poradil nějaký z našich členů z tvého okolí. Ovšem když nemáš vyplněný profil, tak nevíme kde bydlíš a neumíme ti konkrétně poradit. :o
Ridicka - FK

Příspěvek od Ridicka - FK »

Tak nevím, asi to tu nikdo nečte nebo se ptám tak blbě, že jsem všechny znechutila... Nikdo nevozíte felicii do servisu? Všichni si všechno měníte a kontrolujete sami?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Počítej za STK + emise asi tak 1000 kč
A za prohlídku + výměna všech provozních kapalin ve vozidle tak asi odhadem 2000- 2500 kč ono taky záležíjestli to dělá značkový servis nebo nějaký soukromník ,nejlepší asi bude se pozeptat v okolí kolik za to kdo chce.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Odpovědět