v rubrice Návody a rady jsem našel postup jak do feličity napáchat hydralickej posilovač řízení, a můj možná hloupej dotaz zní:
Nebylo by výhodnější tam napáchat elektrickej posilovač?
Nemáte s tím někdo zkušenost?

Škoda Felicia Safe line Trumf 1.3MPi 50kW 68PS Úpravy jsou zbytečné...

A podíl v SuzukiOrcus píše:Wikipedie ->VW -> německý jazyk. Tam by to mělo bejt nejpřesnější.
Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Neoplan, Porsche, Scania, Seat, Škoda, Volkswagen und Volkswagen Nutzfahrzeuge

AnoAspire píše:V případě že by auto dostalo celopolep barevnou folií že by mělo komplet jinou barvu je potřeba to zapsat do TP?
Tholis - FK píše:Martin: Nezlob se na mě ale 76 znamená cultovní VW jedny z prvních. To že si to nalepí na starou jettu, nebo passata ještě ujde. Jde tam spíš o styl ta značka vyjadřuje styl.. Zatím znáček RS byl vždy výsadou několika málo exklusivních modelů ve škodovce.. Takže nalepení znáčku RS je mnohem horší než 76tky na jiné auto.. Pod znáčkem 76 si může každý představit co chce.. co vyjadřuje znáček RS je bohužel daný..![]()

Nepíšeš jakej zes, jakej sub. Máš zesík v bridgi? Máš na zesu správně naladěnej filtr? Máš na něm nastavenou hlasitost? Těžko na dálku soudit, kde je problém, když nemáme ani základní info.Aspire píše:Co znamená zkratka na krytu motoru Octavie 1,6MPI SR?
Našel by se někdo z okolí měst Teplice, Ústí nad Labem, Děčín, Litoměřice, Mělník, Stará Boleslav, Brandýs nad Labem, Praha, Neratovice kdo je schopný a umí zapojit správně Subwoofer?Nebo mě přijde divný že s výkonem 400W hraje potichu a i maličký Subwoofer od PC hraje líp
samo že bych si to zaplatil
a nebo jen říct hraje to dobře je to na dvě věci