Zabezpečení...

karoserie, narazniky, skla atd.
mpok - FK

Zabezpečení...

Příspěvek od mpok - FK »

Ahoj,
30.4. mě nějaká k***a zlodějská vlezla do auta a nejde o to, co vzali (rádio např.), ale že tam vůbec lezou. :evil:
Dá se proti tomu vůbec nějak bránit? :?:
Díky za radu.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 04. kvě 2009 9:04:27, celkem upraveno 2 x.
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Zabezpečení...

Příspěvek od 103457 »

Jediné, co stoprocentně funguje je prodat auto. :o Nic jinnýho nepomůže, aby ti tam někdo nevlezl, vždycky si najde cestu. :(
mpok - FK

Příspěvek od mpok - FK »

No jo, ale to se mi nechce... :D
Jsem spíš myslel nějaký lepší zámky nebo tak, ale to je asi fuk, tak rozbjou okno...
Kdyby tam aspoň nechal vizitku, abych se mu mohl projít po ksichtě... :evil:
Raceman

Příspěvek od Raceman »

zrušíš zámky - rozbijou okno
dáš bezpečnostní fólie tak ti stejně rozbijou sklo a dovnitř se nedostanou
bezpečnější je buď v garáži a nebo doma na dvorku s okolo pobíhajícím trhačem jinak je to neřešitelný
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

A nebo připojit auto pod napětí :D .. když na něj šáhne tak dostane ránu, že se nevzpamatuje
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Až okolo pôjde nejaký dôchodca, a len tak od únavy sa oprie o auto, určite v tom výskoku od šlehy omladne. :lol: :lol:
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Jestli nemáš alarm, tak si kup dvoucestný s pagerem, k tomu mikrovlnné čidlo, nastav citlivost tak aby jsi měl předpoplach když se Ti někdo přiblíží třeba 10cm k autu. Ten alarm musí mít možnost napojení dvojstupňového čidla, jinak by Ti to pořád houkalo. Jen nekupuj ty nejlevnější pagery třeba CS 1712. Kup si třeba Magicara. Už není tak drahý jako dřív. Dá se sehnat kolem tří tisíc, záleží na modelu. Jde o to, že ty levnější pagery nemají takovou možnost programování jako ty levné, jestli ji některé vůbec mají. Kdyby jsi měl zájem, tak bych Ti ho mohl sehnat za lepší cenu. U té mikrovlny je jen nevýhoda toho že pokud bydlíš u paneláku, tak by Ti to pořád pípalo předpoplach, dokud to neodladíš. Na vhodnou citlivost.
mpok - FK

Příspěvek od mpok - FK »

To je skoro nepoužitelné, doma parkuju na dvorku, ale když jedu do práce, tak to mám na tokovém dlouhém parkovišti, kde je mrtvo a alarm by asi nikoho na těch pár vteřin, co jim trvá vyrvat rádio, neodradil.
Asi pořídím toho trhače. :D
Ale jedna věc na té krádeži byla dobrá - když jsem měl to rádio, co mi ho ukradli, tak repráky nic moc, tak jako chrastily - chtěl jsem si koupit nové a rádio špatně ladilo - myslel jsem si, že je chyba v anténě.
Teď mi půjčil rádio brácha a problémy pryč - repráky v pohodě, slušný na to aby stačily, nejsem zase tak náročný na hlasitost a rádio taky bez problémů - takže "ještě, že mi ho ukradli"... :D
Ale ten zámek mě štve no, mám nový, ale musím nosit jeden od dveří, jeden od zapalování a jeden od zámku na zpátečku...
A ještě mám jinej na nádrž.... :D A všechny jsou stejný - škoda.
Malej guláš... :D
lukaso - FK

Jak zabezpečit felicii

Příspěvek od lukaso - FK »

Zdar chlapi,

Jak zabezpečit felicii proti vykradení. tatikovi minuly tyden ukradli autoradio a strejdovi včera tak jen čekám kdy přijde řada na mně.
Auto si odemkli vytahli si rádio bez poškození a drze auto zamkli, strejdovi vzali i povinnou vábavu.
Když mám centrál mohl bych odpojit tahla od zámku ale nevím jestli to pomuže.
A když do auta vlezou tak se boji m že jak to začne řvat tak to poniči.
Nebo to autorádou vzadu přikroutit na tu matku?
Dík za názory.

Lukaso
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zabezpečit felicii

Příspěvek od emilio52 »

Obávám se že se to nedá něco málo je tady
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... C3%AD#wrap
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
lukaso - FK

Pokud vím tak se zámky daji přeskládat na jeden klíč nebo jich aspon ubrat s toho množství co máš :D
lukaso - FK

Díky ten jsem nenašel. Ale stejně to je hnus jak víš že chodí po měste a vykrádaj auta a jednou mužeš přijit a nebude ani auto.
Jen přemýšlím jestli si namontovat zámek zpátečky montoval to doma někdo nebo si to musím nechat namontovat odborně?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

lukaso píše:Díky ten jsem nenašel. Ale stejně to je hnus jak víš že chodí po měste a vykrádaj auta a jednou mužeš přijit a nebude ani auto.
Jen přemýšlím jestli si namontovat zámek zpátečky montoval to doma někdo nebo si to musím nechat namontovat odborně?
já jsem si montoval (nevím jaký) je to ocelový držák přišroubovaný k tunelu a při zařazení zpátečky se přes řadičku do oko zámku

jedno mám v kůlně , je to jak na boku tunelu čumí fabkovej zámek na trojstranný klíč
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Nejlepší by bylo dávat na noc do auta pořádnýho trhače a nebo hada škrtiče :lol: :lol: :lol:
Odpovědět