Zadní dveře
-
smazany clen - FK
Zadní dveře
Zdar, mám problém se zadními dveřmi jdou špatně otevírat jak levé tak pravé. Většině kamaradum co maj taky felicie to dělá taky tak se chci zeptat čím to je? Jde to nějak opravit nebo to je špatně pořešený z výroby?
předem dík
předem dík
-
Hazi - FK
Re: Zadní dveře
A nemátě třeba auta po výměně dvěří? Protože mě jdou krasně lehce. Ale mužeš je mýt přidělaný malinko blbě a už to bude ono, taky jde o to, co znamená, že jdou otvírat blbě, jako klika odemknutí zámku, nebo samotné otevření dvěří.
-
ThomasHK - FK
jj dělalo mi to gumové těsnění, stačilo potřít glycerinem, očistit dveře v místě styku s těsněním a jde to OK
-
Návštěvník
tesnenim to podle me nebude protoze to by to muselo jit blbe otevrit i zebnitr ale zevnitr to jde normalne 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
vyndat zámek, propláchnout v petroleji nebo naftě a potom opět namzak WDčkem nebo podobným sprejem.
-
Collin - FK
Já mám stejnej problém. Musím hodně tahat za kliku abych ty jedny otevřel. Zkušel sem i promazávat, ale je to stejné..
-
Collin - FK
Hazi: Mohu vyzkoušet.. Ted se budou rozdělávat dveře tak mrknu. Prostříknu a snad tam i něco najdu..
-
Hazi - FK
jj ona tam je od kliky taková krátká klička, na který jsou na každý straně ty plastový kloubky, no jima můžeš štelovat tu vzdálenost a tim to poladit.
-
big.jedla - FK
to mi dělalo taky, muselo se za kliku z vnější strany mooooc tahat aby se dveře otevřely, z vnitřka v pohodě... stačí sundat tapec a zevnitř dveří je vnější klika připojená k táhlu takovým bílý válečkem s klubem na obou koncích a ten se dá šroubovat... takže tohle nastavit tak aby klika zabírala dříve... dá se to nastavit krásně že stačí jen lehce vzít za kliku a dveře jsou otevřené...
další věc je pokud se drží vnější klika nahoře a zkusí se dveře otevírat a zavírat, pokud to drhne tak naštelovat zámek... dva imbusy
další věc je pokud se drží vnější klika nahoře a zkusí se dveře otevírat a zavírat, pokud to drhne tak naštelovat zámek... dva imbusy
-
cackler
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, taky jsem si nastavoval zadní dveře pomocí šroubování toho táhla, ale po složení se jedny dveře začaly chovat hodně divně. Při otevírání vnější klikou se vždycky zároveň zamknou... Takže buď jdou otevřít jen jednou a jsou zamčený nebo se jen pootevřou a už nejdou dootevřít. Zkoušel jsem i táhla zatočit zpátky a už to děla pořád, vůbec netušim co se tam změnilo. Nemá někdo nápad?
-
Mr.Bzuk
- Kontaktovat uživatele:
V mechanizmu zámku jsou dvě takovy malý pružinky na ustavení polohy dětský pojistky a odemknuto/zamknuto kolíčkem ve dveřích. Tak ta na ten kolíček ti nejspíš praskla. Když otevřeš dveře, zabouchneš a zatahneš za vnější kliku, tak kolíček zaleze. Pokud ano, tak je to ta pružinka. => nejjednodužší cesta je vyměnit zámak, nová se nekoupí.
-
cackler
- Kontaktovat uživatele:
Díky, toho jsem se bál, koukal jsem, že novej zámek je dost drahej a ještě je to takovej ježek v kleci 
-
Mr.Bzuk
- Kontaktovat uživatele:
Zajeď někam na vrakoviště, nebo se zeptej tady na bazaru, já jsem ho kupoval za 50 Kč.
-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
jestli málo používáš zadní dveře tak řádně promazat panty zatuhnou pokud je nepoužíváš často
-
cackler
- Kontaktovat uživatele:
Díky, bylo to opravdu ono. Pro ostatní přidávám foto pružinky.Mr.Bzuk píše:V mechanizmu zámku jsou dvě takovy malý pružinky na ustavení polohy dětský pojistky a odemknuto/zamknuto kolíčkem ve dveřích. Tak ta na ten kolíček ti nejspíš praskla. Když otevřeš dveře, zabouchneš a zatahneš za vnější kliku, tak kolíček zaleze. Pokud ano, tak je to ta pružinka. => nejjednodužší cesta je vyměnit zámak, nová se nekoupí.

-
Talla2xlccv
- Kontaktovat uživatele:
takovej bazmek