zapalovani 1.6 jake znacky

MPi 1AV
AEE
Jivo
Kontaktovat uživatele:

zapalovani 1.6 jake znacky

Příspěvek od Jivo »

Zdravim, Felda zacala dosti papat abyl problem se studenyma startama. Vcera jsem objevil zlomenou elektrodu na svicce (ta cast do kabelu) a hrozne opalenej rozdelovac. Z toho rozdelovace vypliva, ze v servisu se na vse vybodli (chtel jsem nove svicjy, palec a kontrolu) a nemohu tedy hanit svicky brisk z nekvality, netusim zda maji tech asi 10.000km nebo par let. Ale zatim snima nebyl zadny problem a po vycisteni RJ auto jezdilo a chytalo predpisove. K tomu je Brisk ceska znacka a ty jejich jsou skoro o 1/2 i levnejsi nez Bosh. PORADTE PROSIM, s jakyma jsou begativni i pozitivni zkusenosti.

To same palec a hlava rozdelovace. U nas maji tyto, cena super ale znacka nic nerikajici http://www.autodilykrc.cz/index.php
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: zapalovani 1.6 jake znacky

Příspěvek od Atnarfus »

Svíčky doporučuji NGK BUR6ET. Zapalovací kabely Tesla. Vršek rozdělovače a palec vybírám podle toho jak vypadá. Když je to udělané na první pohled mizerně, tak to neberu. Kvalita zpracování musí být na pohled srovnatelná s originálem.
autocross - FK

Příspěvek od autocross - FK »

Přesně tak, jak na svíčce není napsáno NGK, tak jí nikam nedávám. A s tím zpracováním to taky souhlasí.
Jivobereg

Příspěvek od Jivobereg »

Dekuji za rady, vzal jsem jednu NGK BER6ET vymenou za spatnou a k tomu do paru dal jeste sanci ceskemu Brixu s trojzubcem. Uvidime co casem. Tu zlomenou jim poslu zpet a pak sem pridam vyjadreni.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Zrovna jsem kupoval na jednu 1.6 vršek rozdělovače a palec.
Vzal jsem levnou druhovýrobu, kterou měli skladem. Palec měl velkou díru a na hřídeli měl vůli - to není vůbec dobré. Vršek rozdělovače měl čepy obteklé plastem, který jsem musel odstranit, aby to vůbec vedlo. Evidentně tedy čepy nejsou obrobené po zastříknutí do plastu, tak jako je to u originálu. Víčko nakonec ale nešlo namontovat, protože nepasoval zámek určující polohu.

Vrátil jsem to a jinde objednal originál Bosch. Sice to stálo třikrát tolik, ale kvalita úplně jinde. Palec pasoval perfektně. Víčko má čepy obrobené a to zajišťuje správnou vůli mezi palcem a kontakty víčka.
Odpovědět