Nejde otevrit kapota
-
xDeimos - FK
Nejde otevrit kapota
Dobry den nejde mi po drobne kolizi /prejeti vetsi vetve/ otevrit kapota, packa uvnitr vozu je volna..nevim si s tim rady a nerad bych jel do servisu, bohuzel jsem toto tema nenasel a proto zakladam nove...diky za rady....
Re: Nejde otevrit kapota
Předpokládám, že tam bude drát a ten bude uvolněnej/přetrženej. Sundat plast a zkusit chytit kleštěma. No a pak táhnout a doufat, že není urvanej někde pod kapotou až.
P.S. Taky se to dá otevřít flexou, ale to asi nechceš.
P.S. Taky se to dá otevřít flexou, ale to asi nechceš.
Hrdý majitel Škoda Felicie Combi Kit car aneb co je z kitu, nerezne. 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Je tam lanko nebo struna a nejspíš bude utržená u západky zámku nebo u páčky. Ohni se a koukni na páčku. Pokud bude utrženo u páčky, jde zatáhnout kleštěma. Pokud bude utrženo u západky lze to otevřít zesodu. Ovšem k tomu je potřeba kanál nebo sundat šusplechy.
-
Polo
- Kontaktovat uživatele:
no, mě u faceliftu (po koupy vozu) díky nedostatečnýmu promazání zámku kapoty - pří zabouchnuti se tam ohla páčka a při zatažení za páku v kabině, to nešlo... otevřeli sme to spodem... sundáš dole krycí plech a pak se tam dá dostat rukou, dokonce tam de i trochu vidět...
-
xDeimos - FK
Dekuji za rady zkusim ty kombinacky a zatahnout...napisu jak jsem dopadl snad nebudu muset sundavat ty kryci plechy zespoda..... 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ty plechy jsou sranda sundat a pokud mas dlouhou hubenou ruku tak ji tam protahnes i s nima 
-
xDeimos - FK
tak parada uz ji mam otevrenou...pomoci zatahnuti kombinackami....parada....DIKY