Samozapínání ABS
-
BzumKarvina - FK
Samozapínání ABS
Ahoj mám takový problém, při brzdění se mi ozývá sepínání ABS, auto normálně brzdí, ABS taky funguje, ale jde slyšet takové křupání, čidla jsou ok VAG nic nehlásí, zkuste poradit.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samozapínání ABS
je slyšet křupání ................... a co cítíš v pedálu ? kope tě ?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jemné klepání ? kontroloval jsi jednotlivá kola ?
-
BzumKarvina - FK
Ano kola jsem kontroloval to klepkání jde cítít z pedálu a jde slyšet čerpadlo od abs......
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
ikontroloval jsi i prostor u snímačů a klecí ?
-
BzumKarvina - FK
Tak nakonec to je levé zadní čidlo, nevíte zda se dá vyměnit jen čidlo bez kabeláže(tak jak to má pick up) nebo se musí koupit i s kabeláží.Ještě se chci zeptat která pojistka má na starosti ABS(dokud nebude vyměněné čislo je docela nebezpečné s tím jezdit, při dobržďování v kolonách se mi totiž někdy sepne ABS a nebrzdím. Dílenskou příručku nemám. ) Vím že to mají být pojistky u předního skla pod kapotou.
Dík za rady
Dík za rady
-
DanoSK - FK
Ahoj, mam ten isty problem, ale u mna to robi predne lave cidlo. Ale mne po tom kopani pedalu pri dobrzdovani sa ABS rozsvieti... Ak chces znefunkcnit ABS, jednoducho odpoj jedno predne cidlo - ku konektorom prednych cidiel je dobry pristup. Tiez neviem ktora je to poistka
Bude ti potom svietit kontrolka brzd a ABS, ale brzdy budu normalne funkcne (bez ABS). Aspon sa ti nestane, ze pred krizovatkou ta to "pusti" do nej - vlastna skusenost....
Co sa tyka zadneho cidla, urcite to ide nejako "zbastlit" aj na cidlo z pick-upu. To cidlo je lacnejsie. Pasovat ti tam bude, kabel musis dorobit - napriklad zo stareho nefunkcneho cidla. Za seba vravim, ze by som to nerobil, radsej dat origo cidlo s kablom...
Este sa pozri na to zadne "pokafrane" cidlo, ci nemas nahodou niekde prelomeny kabel (najskor pri konektore alebo pri cidle...) Aj to ma rovnake priznaky, ako popisujes (kopanie,...)
Co sa tyka zadneho cidla, urcite to ide nejako "zbastlit" aj na cidlo z pick-upu. To cidlo je lacnejsie. Pasovat ti tam bude, kabel musis dorobit - napriklad zo stareho nefunkcneho cidla. Za seba vravim, ze by som to nerobil, radsej dat origo cidlo s kablom...
Este sa pozri na to zadne "pokafrane" cidlo, ci nemas nahodou niekde prelomeny kabel (najskor pri konektore alebo pri cidle...) Aj to ma rovnake priznaky, ako popisujes (kopanie,...)