Jak instalovat radio a repro (felicie bez přípravy na audio)

dotazy a rady na vše kolem hudby
Vacourek - FK

Jak instalovat radio a repro (felicie bez přípravy na audio)

Příspěvek od Vacourek - FK »

Chlapy prosím o radu- mám feldu 1,3 MPI a je bez přípravy na radio, takže tam nejsou repreaky vepředu ve dveřích a ani elektroinstalace neni. Anténa také ne. Máte s tím někdo zkušenosti? Potřeboval bych poradit jak na to a co by bylo potřeba?- konektory atd..., odkud kam to táhnout...., Abych neudělal nějakou volovinu. Díky za rady.
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak instalovat radio a repro (felicie bez přípravy na au

Příspěvek od fancarhifi »

...je toho hodně...napiš mi na ICQ....
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
jirka22 - FK

Re: Jak instalovat radio a repro (felicie bez přípravy na au

Příspěvek od jirka22 - FK »

tohle asi bude zajimava prace, s kamarad ma vyhlidlou jednu takovou tak nas dost mozna bude cekat totez.. co tak premyslim, tak nejhorsi asi bude antena, bude treba sundat stresni tapec a to je vzdycky blba prace pak jit bud zadnim sloupkem dolu a pak pod prahy nebo nejak prednim sloupkem?? pak jde o to jak vypadaji vyplne dveri, jsou to klasicke feliciacke? nikdy jsem feldu bez pripravy nevidel tak nevim, ale pokud ano tak repraky teoreticky namontujes snadno, pak je otazka jestli mas aspon central nebo treba el. okna, kdyz jo tak je tam urco i pruchodka tou do interieru a pak uz je to hracka, jinak by ji asi bylo treba dodelat, taky by to nemel byt zadny problem.. no a pak jen +12 a zem to nebude problem... jak rikam, jedine z ceho mam strach je ta antena do toho se mi moc chtit nebude
Odpovědět