Zapalovač - funkčnost
-
Blazo - FK
Zapalovač - funkčnost
Potřeboval bych vědět jak zjistím jestli je funkční zapalovač, protože mi nedrží uplně napevno občas zapadá, ale kabely má všechny připojeny a nemám žádný konektor, kterým bych to lehce vyzkoušel. Jestli to jde nějak elektro-zkoušečkou.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapalovač - funkčnost
Všechno jde ... třeba nějakým multimetrem zda tam je napětí (strčit dovnitř ... uprostřed na konci je + a po obvodu je - )
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
Zkus zapalovač,jestli žhaví 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ta zkoušečka nebude ta zkoušečka s doutnavkou na 230V tak by to mělo jít
Ono je totiž zkoušečka pro elektrikáře strašně širokej pojem
Ono je totiž zkoušečka pro elektrikáře strašně širokej pojem
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
Blazo - FK
Tak zapalovač žhaví celkem rychle takže by v tomto směru je funkční. Takže by měl být funkční i pro připojení transmitteru a nabíječky na mobil. Jinak zkoušečkou se mi to nepovedlo naměřit 12V je přece jen málo a tato zkoušečka na to není.
-
nebulus - FK
Nedávno som kúpil nabíjačku na mobil do zásuvky zapalovača a fungovala celkom náhodne. Od používania zapaľovača ( u mňa sporadického ) bol stredový kontakt zásuvky zoxidovaný a bolo ho treba trochu "oškrabať".
-
Tom3k - FK
Čaute felďáci..vedeli by ste mi pomôcť?mám originál zapaľovač v aute..má nejaké chyby že nežhaví ani nevyskakuje iba sa zohreje do horúca ale nie do oranžova takže sa nedá použiť..tak asi bude problém v ňom povedal by si lajik
vymenil som zapaľovač z nejakej starej škody zasuniem ho a musím ho držať aby som zistil či sa nažhaví lebo moc nepasuje aby ho zacvaklo a vyskočil. Držím držím ale samozrejme zase sa len zohreje ale nenažhaví do oranžova..takže problém nebude asi v zapaľovači ale niekde inde..vedeli by ste pomôcť kde
-
Tom3k - FK
Ak by mal niekto podobný problém nakoniec sa to vyriešilo chybnou poistkou (15)..dala sa tam nejaká výkonnejšia a už to pekne aj "tiká" pred vyskočením zapaľovača, aj je nažhavený takže už mám pokoj s touto chybou