Výměna masky s mřížkou

karoserie, narazniky, skla atd.
Smajlik - FK

Výměna masky s mřížkou

Příspěvek od Smajlik - FK »

Ahoj, snažil jsem se najít jak vyměnit mřížku od masky u felicie, ale nenašel jsem to nikde. Zkoušel jsem různě do toho vrtat, ale výsledek žádný. Mohl by mi někdo poradit jak na to? (a jde to vyměnit bez toho abych musel odmontovávat ten čudl na otevření kapoty?) díky
http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 73157.jpg/
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna masky s mřížkou

Příspěvek od Maty »

Otevře se kapota ... povolí se cca 10 šroubů (2x2 po stranách a tušim 6 na spoji s kapotou) až to povolíš tak ti maska upadne ...až bude padat tak musíš vyvléknout ten "čudl" na otvírání kapoty.

ten čudl můžeš buď demontovat ( otázka na cca 2vteřiny s plochým šroubovákem správné velikosti) nebo by to mělo jít vyvlíknout až budeš sundávat masku.

Až budeš mít masku dole tak jde pak "vycvakat" přední chromová mřížka i plastová mřížka
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
H4nIS

Příspěvek od H4nIS »

nechci zakládat nové téma zeptám se tady, setkal se někdo s tím, že po zahlazení masky ze staré tváře se ozývá z venku takové divné pískání dá se to přirovnat jako otevřené okno za jízdy, jde to slyšet vevnitř cca od 80km/h se zvětšující rychlostí to nabírá na hlasitosti, jak otevřu okno tak to jde slyšet úplně, masku tam mám 4 dny a nikdy předtím to nedělalo takže myslím, že to bude tímto
Škoda Felicia 1.6 GLX - ABS, 2xairbag, servo, el.okna, zrcatka, alarm Magicar s dálkovým startem..
Smajlik - FK

Příspěvek od Smajlik - FK »

Maty, díky o víkendu se na to podívám. Teď jsem nějak neměl čas.
Odpovědět