škoda felicie 1.6 MPI ZAVADA!
-
Martis - FK
škoda felicie 1.6 MPI ZAVADA!
zdravim....mam taky problem..mam škoda felicii 1.6 MPi a normalně když jedu tak se mi sam od sebe vypne motor a nejde nastartovat až po nějake chvílí...vymněnil jsem trafo,svíčky+kabely a děla to pořad....poraďte čím to muže byt...díky předem...
-
HorisFelda - FK
Re: škoda felicie 1.6 MPI ZAVADA!
Možná máš stejný problém jako já. Jakou teplotu ti ukazuje ve chvíli chcípnutí? A běží ti sahara?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Že by oblíbená závada imobilizeru?
Diagnostika nic nepíše? Háže to jiskru na svíčkách ve chvíli kdy to nejde nastartovat? Palivové čerpadlo běží, když to nejde nastartovat? Možností je mnoho a dal jsi nám zatím příliš málo informací. Může to být v elektrice, nebo v dodávce paliva. Stává se to náhodně, nebo pravidelně. Zdechne to ostře - prostě najednou konec, nebo to chvíli cuká...
Někdy i drobný postřeh napoví.
Diagnostika nic nepíše? Háže to jiskru na svíčkách ve chvíli kdy to nejde nastartovat? Palivové čerpadlo běží, když to nejde nastartovat? Možností je mnoho a dal jsi nám zatím příliš málo informací. Může to být v elektrice, nebo v dodávce paliva. Stává se to náhodně, nebo pravidelně. Zdechne to ostře - prostě najednou konec, nebo to chvíli cuká...
Někdy i drobný postřeh napoví.
- Hary
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem podobný problém. Někdy chytil sám za pár vteřin, pokud jsem nevyřadil, někdy jsem musel zapalování vypnout a znovu po chvíli nastartovat. Vyřešila to výměna snímače otáček