Mám problém s palivovým čerpadlem. Asi 14 dnů zpět se mi stalo, že jsem vypl motor a čerpadlo bzučelo dál. Tak jsem zkusil vypojit a zapojit baterku, aby se to ,,vzpamatovalo", ale když jsem připojil svorku k baterce čerpadlo se rozjelo znova. Zkusil jsem nastartovat a vypnout motor, přesto to nepomohlo. Tak jsem nechal vypojenou baterku a k autu jsem se vrátil cca za 6.hodin. Baterku jsem připojil a čerpadlo bylo vypnuté, tak jsem nastartoval a všechno fungovalo jak má. Říkal jsem si asi nějaká náhoda a tak jsem tomu nevěnoval moc pozornost.
Jenže dneska se to opět opakovalo. Přijel jsem do garáže, vypnul motor a čerpadlo si opět čerpalo dál(že čerpadlo čerpá soudím podle palub. PC, který mi ukazuje prům. spotřebu 12,8l - normálně 6,4l). Tak jsem tento proces opakoval s tím, že jsem zkusil opět po cca 2.hodinách připojit baterku a čerpadlo zase jelo. Fakt nevím
Nevím někdo prosím náhodou co by to mohlo znamenat? cca 2. měsíce zpátky jsem nechal vyměnit palivovou nádrž. Může to mít na to vliv?
Prostě mi nejde do hlavy, že to normálně funguje a pak to zas dělá bordel
Jinak za jízdy funguje normálně. Auto šlape jak má.
Předem díky za jakékoliv reakce.