Auto tancuje sambu

woko

Auto tancuje sambu

Příspěvek od woko »

Tak, něco na nápravě mi zamávalo na cestu do věčných lovišť. Nebudu se ptát, čím to je, ale spíš navrhnu možnosti, u kterých jsem :hledej: .
Za a) jelikož tam něco bouchá, napadla mě miska tlumiče, ale jak ověřím její stav bez sundání?
za b) jelikož je ten podvozek strašně nízko (opět směr k misce tlumiče), napadlo mě, jestli celá ta origo sestava není po 166-ti kKm už decentně kaput
za c) chci to decentně přizvednout, když už. dopředu vím, že tlumiče z fakana či fofrmana, ale je něco takového dozadu?
a za d) http://www.auto-pilot.cz/skoda/felicia- ... 27118.html. je to k něčemu nebo je to komplet na hoven?????
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
Matuhsch
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto tancuje sambu

Příspěvek od Matuhsch »

je to nahoven bo to je nějaká čajna z autokelly...
Obrázek
Obrázek
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

to bouchani pokud to jde od tlumicu bych spis videl jen na gumy - horni ulozeni tlumicu
kdyby to byla horni miska tak ani nezatocis, pokud spodni je to na ni videt jak se ohne smerem dolu ke kolu
a zalezi co vsechno je tam 166tis km jestli i tlumice ta kty uz asi opravdu jako tlumice moc fungovat nebudou
a zadek se da zvednout pruzinama z favorita picupa ale nejdriv se spis mrkni zda tam mas vubec jeste horni misky nebo zda jsou uz na prach a pruziny sedej az na karoserii. ;)
Vasek

Příspěvek od Vasek »

předek se zvedne asi o centimetr pouhou výměnou horního uložení tlumičů. Většinou bejvá vymačkaný a jen málokdo ho mění. Záležitost na několik minut.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
Odpovědět