Ahoj, budu měnit přední blatníky na felicii. Koupil jsem nové se zesílenou karoserií. Moje felda ale zesílené nemá. Chci se zeptat - budou tam ty nové pasovat, nebo je třeba sehnat ty obyčejné? Ty zesílené se předpokládám liší pouze tím vnitřním plechem navíc? Zatím jsem neměl možnost je vyzkoušet, auto teď navíc nemám doma, tak nevím.
Díky za rady
Výměna předních blatníků - zesílené vs. obyč
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna předních blatníků - zesílené vs. obyč
Ano...
A pleteš si pojmy. Koupils blatníky pro felicia-zesílená karoserie (od 2/95), ne zesílené blatníky.
A pleteš si pojmy. Koupils blatníky pro felicia-zesílená karoserie (od 2/95), ne zesílené blatníky.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ještě upřesním, zesilené karoserii se říká proto, že je vhodná pro zástavbu bagů. Do nezesílené bagy nelze namontit.
Blatníky nejsou záměné, jsou v nich drobné odchylky v příčkách u blinkrů, ale pokud jsi je již koupil zkušený klempíra si s tím poradí a dopasuje je.
Zda máš, či nemáš zesílenou kastli zjistíš podle VINka. VINko si zkontroluješ na Hlavní stránce v rubrice Typy a tech údaje.
Blatníky nejsou záměné, jsou v nich drobné odchylky v příčkách u blinkrů, ale pokud jsi je již koupil zkušený klempíra si s tím poradí a dopasuje je.
Zda máš, či nemáš zesílenou kastli zjistíš podle VINka. VINko si zkontroluješ na Hlavní stránce v rubrice Typy a tech údaje.
Díky, určitě je ještě zkusím namontovat, než přistoupím k lakování.