Regulátor tlaku paliva???

Simos 2P
135M, 136M
denis15
Kontaktovat uživatele:

Regulátor tlaku paliva???

Příspěvek od denis15 »

Zdravím vespolek, asi před měsícem jsem začal mít problémy se startem na benzín. Dostalo se to do stádia, kdy jsem točil snad 15s než chytil motor. Výměna filtru nepomohla tak se vyměnila pumpa a vše OK, nicméně po startu to není pořád jak by mělo. Chytne vklidu ale nechce jít do otáček, asi až po ujetí 50m vystřelí a pak už jede vpoho. Benzínu mám dost, pumpa tlačí ale připadá mi, že trvá déle, než se stabilizuje tlak paliva natolik, aby to jelo bezproblému. Už jste někdo řešili tento problém, případně už někdo řešil problém s regulátorem tlaku na liště?? Auto je 99 rok MPI 40KW, překopávka na LPG. Ne že by mě to nějak moc štvalo, ale ideální to není. Díky.
Lukoo88 - FK

Re: Regulátor tlaku paliva???

Příspěvek od Lukoo88 - FK »

A strili to jak kdyby od vzduchoveho filtru ze ? Bratranek mel to same taky mu to strilelo nez se rozjel tak to 4 prasklo a potom jelo . Nechaly sme ventily sestelovat a kupily nove lanko na plyn a uz to nedela :D Newim jestli budes mit ten samy problem .
denis15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis15 »

Nestřílí, lanko jde volně, ventily nezvoní a jsou štelované nedávno po výměně těsnění pod hlavou. Na LPG je vše vpořádku. Bude to někde v cestě paliva. Jsem domluvený na měřák tlaku paliva a tak snad budu chytřejší.
denis15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denis15 »

Vyměněn vstřikovač na 4 válci a vše je OK.
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

Jak jsi přišel na to ze zrovna ten na čtvrtém válci?
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Odpovědět