Pojďte si postěžovat,pokecat...
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...
chci to kvalitne, o cenu nejde,spis reference apod

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já jedině Apos.
Objednávky bere pí Dvořáčková nebo p. Jelínek, s pí Dvořáčkovou perfektní domluva jak ústně, tak po mailu s p. Jelínkem je to lepší ústně po telefonu, po mailu je dost strohý.
Vybereš si jakou chceš kůži co do barvy, tak do perforace a zrovna tak i barvu nitě. Není problém ani kombinace různých druhů kůží co do barvy i perforace.
V pondělí odešleš poštou a v pátek máš volant z5 doma na dobírku.
Objednávky bere pí Dvořáčková nebo p. Jelínek, s pí Dvořáčkovou perfektní domluva jak ústně, tak po mailu s p. Jelínkem je to lepší ústně po telefonu, po mailu je dost strohý.
Vybereš si jakou chceš kůži co do barvy, tak do perforace a zrovna tak i barvu nitě. Není problém ani kombinace různých druhů kůží co do barvy i perforace.
V pondělí odešleš poštou a v pátek máš volant z5 doma na dobírku.
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
ten volanttech ne jo? protoze vsude byli odkazy snad jen na nej,kdyz to prezenu...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Od volantechu jsem měl ten svůj hnědej volant a kvalita nic moc, hlavně švy byly křivý. Ovšem cena byla 1300,-Kč tak co jsem čekal.
Pokusím se to najít.
Pokusím se to najít.
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
diky moc za informace 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
černej volant s modrou nití dělal Apos, aktuálně ho má v autě ježek

hnědej volant je od volantechu

Zde je prezentace od Aposu.
http://www.uschovna.cz/zasilka/J4W6ETMJ3INYJVHE-62L

hnědej volant je od volantechu

Zde je prezentace od Aposu.
http://www.uschovna.cz/zasilka/J4W6ETMJ3INYJVHE-62L
-
Polo
- Kontaktovat uživatele:
Pozor na tohoto prodejce...
http://aukro.cz/1-3-felicia-1-6-felicie ... 13871.html
konkrétně jsem měl zájem o podklady budíků...
http://dejwid8990.rajce.idnes.cz/Felici ... 122123.jpg
a dorazily mi rozsekaný budíky s podkladama prohnanýma přes tiskárnu (ani jedno se neshoduje s fotkou prodejce)...
zabalený tím způsobem, že v krabici byly krabičky od cigaret, špinaví hadry a ubrousky...
celkem za 600,- takže mě akorát nasr*l...
a dorazily mi rozsekaný budíky s podkladama prohnanýma přes tiskárnu (ani jedno se neshoduje s fotkou prodejce)...
zabalený tím způsobem, že v krabici byly krabičky od cigaret, špinaví hadry a ubrousky...
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že takovýhle věci už se dají řešit přes Aukro, minimálně mu zablokují účet, za pokus to stojí 
-
Polo
- Kontaktovat uživatele:
jelikož je nenabízel přímo na akru, tak obchod proběhl mimo aukro...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
I kdyby proběhl přes aukro, tak s ním prd zmůžeš, možná mu bloknou účet, ale jen na pár dní, jelikož z něj mají prachy. A bude to ještě mnohem horší, aukro zrušilo ověřovací dopisy, takže to podvodníkům ještě ulehčilo.
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Fakt zrušili i ty ověřovací dopisy? No stejně byly k ničemu, když nebyly zasílány do vlastních rukou, stačilo si někde v cizím paneláku nebo v opuštěným neobydleným baráku poblíž vchodu nalepit na zeď nebo plot poštovní schránku s vymyšleným jménem. 
-
dragunov
- Kontaktovat uživatele:
S tím prodejcem na aukru mám stejnou zkušenost - email má elektromagnat@seznam.cz a jmenuje se Kaplan... koupil jsem HPčka v "dobrém stavu" tak jsem doufal že je jenom nasadím a pojedu - výsledek byl, že šli na repas kde se zjistilo že jsou minimálně 20 možná více let staré, jeden tlumič byl ohlý a svařovaný a druhý měl porezlou pístnici - zadní nešly vůbec repasovat... kdybych koupil nové HPčka a ještě si tam pro ně osobně dojel přišlo by mě to levněji 
-
DERMIN95
- Kontaktovat uživatele:
osobne... nene nezrusily ty dopisy. Ale do osobních rukou to není to je pravda :/
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zrušili je pro kupující, takže i tak je to naprd. Když ti někdo vyhraje aukci a pak ho hledáš, když nezaplatí, pracně zpátky dostáváš provizi od aukra a poplatky z vystavení jsou nenávratně pryč, ty musíš zaplatit, ikdyž si defacto neprodal.
http://aukro.cz/announce.php?cat=7&item_pos=780#23709
http://aukro.cz/announce.php?cat=7&item_pos=780#23709
-
Baldusek
- Kontaktovat uživatele:
Už se objevily i tady v bazaru...Polo píše:Pozor na tohoto prodejce...
http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=30602
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jedna zajímavost, pohled na Mars 360°
http://www.360pano.eu/show/?id=731
http://www.360pano.eu/show/?id=731
-
t1000 - FK
Zdravím všechny. Mám problém s lidma co mi parkují před vjezdem do garáže. Nenapadá někoho jak je to odnaučit? Policii sem zatím ještě nevolal. Zatím sem to řešil blokováním toho auta nebo že po zjištění majitele sem ho donutil aby uhnul,ale už mě to nebaví se pořád s někym dohadovat. Nevíte jak by to šlo?
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ono kdyz ho nechas odtahnout (kdyz uz to je opakovane) tak si priste rozmysli tam parkovat.
A ono drsne porekadlo taky plati: Neumis parkovat, nauc se pumpovat.
Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Namalovat na zem takovy ten klasicky preskrtnuty obdelnik popr. si sehnat znacku zakazu zastaveni a dat si ji na plot/vrata apod.
Znamy to tak vyresil a od te doby ma klid
-
t1000 - FK
Luka$ píše:Ono kdyz ho nechas odtahnout (kdyz uz to je opakovane) tak si priste rozmysli tam parkovat.
Ale né vždy je to to samý auto. Vypustit kolo mě taky napadlo ale na garáž a prostor před ní je vidět. Pak by ten dotyčnej zavolal policii ještě na mě né? Ale asi by to pomohlo.
-
t1000 - FK
a13sh
To by taky šlo ale je to pozemek města, to bych musel mít na to asi povolení. Tu značku někde seženu.
To by taky šlo ale je to pozemek města, to bych musel mít na to asi povolení. Tu značku někde seženu.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsme to kreslili na pozemek mesta (komunikaci),ale nikde jsme nesli. Vyresilo se to behem chvilky bez litani po uradech a uz to tam je snad 5 let bez problemu nacmarane. Auta se tam odnaucily parkovat 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Nebo si dej na vrata ceduli "prosím neparkovat Vjezd" ... občas to pomáhá 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Když si na vrata vymaluješ zákaz zastavení nebo napíšeš NEPARKUJTE VJEZD či tak něco, stejně Ti to nepomůže, to nikdo respektovat nebude, jen slušní a přemýšlející řidiči -blbci je to jedno.... Rozhodně bych ale nemaloval nic na zem, když nejsi vlastník pozemku, vystavil by ses riziku problémů s MP a městem. Pozeptej se na městě. Můžou umístit oficiální značku nebo vymalovat čáry. Ale netuším, jestli to budou chtít platit po Tobě, podle mě ne. Je to jejich pozemek, tak ať se staraj. 
Ještě bych doplnil:
Někdo píše namalovat sám a máš klid, ale ono tohle záleží na přístupu každé konkrétní obce a obecní nebo republikové policie. Obec od obce se situace liší a to někdy dost výrazně. Tady v Chebu si to třeba namaloval sám podnikatel před provozovnou v dobré víře kvůli zásobování. Dostal pokutu od MP a technické služby malbu odstranily na jeho náklady.
Navíc pokud máš sám cosi namalované a zaparkuje tam "chytráček", tak mu pokutu stejně nedají, protože to místo budeš mít vyznačeno svévolně a v rozporu s vyhláškou...
Osobně by mě nenapadlo zastavit někomu cizímu ve vratech nebo před garáží, pokud je evidentní, že jde o používané vjezdy (tedy tam neroste metrová tráva nebo náletové dřeviny)
Nicméně jsou mezi námi lidi, jednoduchý jak trhačka! JÁ parkuju, tak co!
Ještě bych doplnil:
Někdo píše namalovat sám a máš klid, ale ono tohle záleží na přístupu každé konkrétní obce a obecní nebo republikové policie. Obec od obce se situace liší a to někdy dost výrazně. Tady v Chebu si to třeba namaloval sám podnikatel před provozovnou v dobré víře kvůli zásobování. Dostal pokutu od MP a technické služby malbu odstranily na jeho náklady.
Navíc pokud máš sám cosi namalované a zaparkuje tam "chytráček", tak mu pokutu stejně nedají, protože to místo budeš mít vyznačeno svévolně a v rozporu s vyhláškou...
Osobně by mě nenapadlo zastavit někomu cizímu ve vratech nebo před garáží, pokud je evidentní, že jde o používané vjezdy (tedy tam neroste metrová tráva nebo náletové dřeviny)
Nicméně jsou mezi námi lidi, jednoduchý jak trhačka! JÁ parkuju, tak co!
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
No dobre a jak ti kdo dokaze,ze jsi to tam maloval ty?
a13sh, to už je trochu demagogie, nemyslíš? On přijede někdo z druhýho konce města a namaluje Ti kříž před Tvým vjezdem? Tak na to neskočí ani ten nejhloupější policajt!
Pravda je, že pokud Tě někdo neudá nedostaneš postih, ale může se stát, že to odstraní město/obec a jsi tam kdes byl.
To je řešení co se třeba mojí povaze příčí.
Pravda je, že pokud Tě někdo neudá nedostaneš postih, ale může se stát, že to odstraní město/obec a jsi tam kdes byl.
To je řešení co se třeba mojí povaze příčí.
Praktický případ z ulice 26.dubna v Chebu.
Je tam za chodníkem vjezd do zahrady farního úřadu, léta letoucí nepoužívaný, zarostlý. V místě je šikmé parkování. Přesto bylo po rekonstrukci ulice místo vyznačeno žlutou, klikatou čárou. Na dotazy proč je to takto vyznačeno, když se vjezd nepoužívá (zabraná cca 3 místa v exponované lokalitě) a léta se tam normálně parkovalo, bylo městem sděleno, že to sice vědí, ale vjezd na pozemek je tam v plánech a dle vyhlášek musí být vyznačen a už vůbec tam nelze vyznačit místo k parkování, jak tomu bylo před rekonstrukcí.
Možná to je cesta pro řešení původního dotazu od t1000.
Je tam za chodníkem vjezd do zahrady farního úřadu, léta letoucí nepoužívaný, zarostlý. V místě je šikmé parkování. Přesto bylo po rekonstrukci ulice místo vyznačeno žlutou, klikatou čárou. Na dotazy proč je to takto vyznačeno, když se vjezd nepoužívá (zabraná cca 3 místa v exponované lokalitě) a léta se tam normálně parkovalo, bylo městem sděleno, že to sice vědí, ale vjezd na pozemek je tam v plánech a dle vyhlášek musí být vyznačen a už vůbec tam nelze vyznačit místo k parkování, jak tomu bylo před rekonstrukcí.
Možná to je cesta pro řešení původního dotazu od t1000.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
No tak to vidis ty jako teoretik,ja tady tohle psal jako praktik
Jak rikam - pomahal jsem to malovat,je to cca 5 let (za tu dobu se to uz parkrat pretahlo,protoze barva slizala sama), nikdo neremcal/neremca, auta prestaly parkovat pred vjezdem do garaze - problem vyresen 
Ale kdyz se nekomu skrze takovou blbost chce litat po uradech,vysvetlovat,domahat se,tak at to tak dela. Pak ma samozrejme narok volat mestapo a zadat odtazeni. Otazka je,jestli jsou tak strasne akcne nazhaveni a budou na danem miste za par minut i s odtahovkou
Samozrejme,at si to t1000 vyridi jak uzna za vhodne,ja nabidnul moznost rychleho,levneho a jednoduche reseni. Kdyby nezabralo,tak moznost resit to oficialne pres urady je tady vzdycky.
Ale kdyz se nekomu skrze takovou blbost chce litat po uradech,vysvetlovat,domahat se,tak at to tak dela. Pak ma samozrejme narok volat mestapo a zadat odtazeni. Otazka je,jestli jsou tak strasne akcne nazhaveni a budou na danem miste za par minut i s odtahovkou
Samozrejme,at si to t1000 vyridi jak uzna za vhodne,ja nabidnul moznost rychleho,levneho a jednoduche reseni. Kdyby nezabralo,tak moznost resit to oficialne pres urady je tady vzdycky.
Nerad jestli to je jako hádání, to jsem nemyslel, ale jak jsem řekl, obec od obce se tenhle přístup diametrálně liší.
Co jinde jde bez potíží jako u vás, to je jinde děsnej problém a honili by Tě jak nadmutou kozu.
Co jinde jde bez potíží jako u vás, to je jinde děsnej problém a honili by Tě jak nadmutou kozu.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Je mi to jasne. Je to stejne ,jakoze nekde zapisou 15" kola do technicaku bez problemu a jinde to je proste neresitelny problem. To je ten nas bordel v CR
Ale za pokus t1000 nic neda 
-
t1000 - FK
Díky hoši za rady. Něco musím vyzkoušet nebo se těch magorů nezbavím. Navíc je to vjezd do kopce a když to v zimě klouže, se někomu vyhejbat neni dvakrát příjemný.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nemáš povolení DI v rámci dopravní infrastruktury města či obce je ta značka nebo značení neplatné.a13sh píše:Namalovat na zem takovy ten klasicky preskrtnuty obdelnik popr. si sehnat znacku zakazu zastaveni a dat si ji na plot/vrata apod.
Neříkám, že by to nemohlo pomoct, ale pokud se tam někdo postaví stejně s tím nic nenaděláš, na značku se odvolávat nemůžeš.
Pokud to je tak daleko, že tam lidi bez ostychu parkují, tak jedině volat měšťáky aby rozdávali pokuty. Blokovat výjezd z garáže, parkoviště, místa ležícího mimo silnici se nesmí. Můžou tam pouze zastavit na dobu nezbytně nutnou k nastoupení-vystoupení nebo naložení-složení nákladu.
tak tak a je za to pokuta do 2000,-
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Nikde nepisu,jestli je platna nebo neplatna a nebo dokonce,ze se o to muzu "oprit" a odvolavat se na to u mestapa. Ale vsechno jsem napsal vyse.
Sadra - pokuta ti hrozi dneska za kde co, i za odhozeny nedopalek. Vsadim se,ze jsi jeste nikdy nikde nikoho vajgl vyhodit jen tak na zem nevidel
Ale dobre,uz nebudu kazit moralku a budu se muset smirit s tim,ze proste pujdu do pekla.
Sadra - pokuta ti hrozi dneska za kde co, i za odhozeny nedopalek. Vsadim se,ze jsi jeste nikdy nikde nikoho vajgl vyhodit jen tak na zem nevidel
Ale dobre,uz nebudu kazit moralku a budu se muset smirit s tim,ze proste pujdu do pekla.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Alešku nečerti se, já jsem taky nenapsal, že to nemůže udělat a ani jsem nenapsal že to nepomůže. Jen jsem z Martinova popisu vydedukoval, že se mu před garáž staví vícero lidí a určo se mezi nima najde člověk, kterej to ví a bude z Martina dělat blbce.
Pokud dá písemně na městský úřad žádost, aby městská policie kontrolovala parkování u jeho garáže = bránění ve vjezdu, musí mu do 30 dnů odpovědět a zcela jistě se tam občas objeví rozdají nějaké napomenutí, popřípadě pokutu. Zvláště, když jim párkrát zavolá, že nemůže vyjet nebo vjet do garáže.
Pokud dá písemně na městský úřad žádost, aby městská policie kontrolovala parkování u jeho garáže = bránění ve vjezdu, musí mu do 30 dnů odpovědět a zcela jistě se tam občas objeví rozdají nějaké napomenutí, popřípadě pokutu. Zvláště, když jim párkrát zavolá, že nemůže vyjet nebo vjet do garáže.
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Vubec se nezlobim,tak to vyznit nemelo. Jednoduse jsem to pomahal resit,tak jak jsem napsal a pomohlo to. Kdyby to nepomohlo,resil by to kamarad oficialne jak tu pisete vsichni ostatni.
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/krimi/277644-mlad ... tromu.html
Doporučuji zajít do diskuze, opět se našel inteligent - znalec felicií
Doporučuji zajít do diskuze, opět se našel inteligent - znalec felicií
- RockSolid
- Kontaktovat uživatele:
A ještě k tomu znalkyně 
-
pukasinek - FK
Chlapi jak složitý je vyměnit celej mechanismus na stěrače? Zvládne to opravář během pár hodin nebo minut? Stala se mi příhoda neskutečné zajimavá
Díky moc 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
pokud jde jen o výměnu tak myslím že hodina je moc .Záleží co tomu je 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
pukasinek - FK
No páčka jako taková je celá, ale ten vnitřek v krytu volantu je KO. 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
já myslel mechanizmus pod kapotou , asi bych koupil novou páčku .
http://www.aci.cz/7615z94q-8-96-prepina ... 94479.html
http://www.aci.cz/7615z94q-8-96-prepina ... 94479.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
výměna do 5ti minut
- Majklaz
- Kontaktovat uživatele:
Mě by spíš zajímala ta "příhoda neskutečné zajimavá" 
Tipuju kuřbu pod volantem
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
žeby to došlo tak daleko 
-
pukasinek - FK
woko:
Ne ne, ale páčka celá vyměněná. Jeli jsme z futura a já sem sáhnul pro lístek k přístrojovce a v tom najednou nevim ani jak, během milisekund sem pozdě vyndal ruku a už sem zatáčel
s rukou mezi volantem a tak k tomu došlo.
-
Angelo - FK
-
Beer - FK
snad radši nic... ale pamatuju,že nás jednou v taxíku (octavia II sedan) jelo stejně