Ahoj, ač felda stále běží, další předraženou dálniční známku bych chtěl nalepit již na nové auto..bohužel absolutně nevím, co bych měl koupit...samozřejmě že bych měl představy, líbí se mi stará bmw, ale nemám na to čas a ani pozdější finance... neustále řešit nějaké problémy, tak mám jen lehká kritéria a velký výběr, nejsem nároční řidič a tak mi postačí jen toto:
cena do 50 tis, nepotřebuji kombi, 3 dveře mi nevadí, chci klimu a základ v elektrice, spolehlivost a benzín motor od 1,6 do 2 litru..r.v. 2000+ a aby to nehnilo + ucházející vzhled ... co by vás zlákalo ke koupi ?
denně najedu tak 50-60 km a to z 80% po dálnici, do zahraničí nejezdím. Jak říkám, felda jezdí, absolutně na to nespěchám, můžu to koupit ted, nebo za půl roku, nevadí mi to

ale další léto chci něco, z čeho mě nebolí záda po delší cestě a nemusím snášet teploty 45°C, něco kde když zatočím, neposunu posádku k jedné straně a vyhýbací manévr = jistá smrt, něco po čem mi nezaléhají uši a uslyším písničky v rádiu i při rychlosti 130km/h... asi chápete
na netu je hrozný výběr, stát mě vycucal a nemám na to koupit auto a po koupi do něj dalších 50 tis narvat, navíc cena poh. hmot mě odradila ke koupi dražších kousků