Zdravím
Mám prosbu: Nedávno si to tak pálím po našich silnicích a najednou cítím divnej smrad s palubovky jako když se něco pálí v kaslíku taky pěkný teplo a čudlíky s výstražnýma a mlhovkama taky pěkně rozpálený nevíte kde by mohla být chyba ? jinak jde o Fildu 1.3 LXi
Přehřátá palubovka
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přehřátá palubovka
Jak koukám tak koukám, ale z mý věštecký koule nic nevidim ... hold se tam budeš muset podívat pod tu palubku sám.
Může to být cokoliv od elektriky, přez topení po sluníčko
Může to být cokoliv od elektriky, přez topení po sluníčko
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jj čudliky se hřejou jelikož vnich jsou žárovky a ty vydávají teplo .V těchto pařácích to je asi normální .Ale pro jistotu se koukni pod kastlik jestli ti tam něco nehoří . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Navíc Felda má jednoduchou motorovou přepážku a dost rychle se prohřeje od motoru. Jestli to ale smrdělo spáleným plastem, tak hledej kde je problém.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Nejcasteji je problem ale na druhy strane u levyho spinace parkovacich svetel. Tak se projistotu presvedc zda to neni od neho. Zvlaste pokud mas v kufru svetelko. 
.. a nebo ti odesel regulator na altiku a vsechny zarovicky sviti jak o zivot na 20V. Zkontroluj, at si neco neodpravis.
-
eliphass - FK
Ahojda
všem děkuji za zajímavé odpovědi ale Honzis na to kámpnul výměna alťáku to vyřešila :-D ale mohl jsem na to přijít lépe a nééé že mě ta moje frnda zelená nechá přímo na hlavní silnici :-(
všem děkuji za zajímavé odpovědi ale Honzis na to kámpnul výměna alťáku to vyřešila :-D ale mohl jsem na to přijít lépe a nééé že mě ta moje frnda zelená nechá přímo na hlavní silnici :-(
Co nevydrzelo? vytekla baterka? nebo skody vetsi...
Co vsechno to nedalo?