Ahojte, uz viackrat ste mi pomohli a preto sa na Vas obraciam s radou o pomoc. Mam feldu MPI 50 kW, najazd cca 150 tisic a okrem toho mam aj novy problem...
Pocas jazdy mi jednoducho zhasne motor.. deje sa to po cca 10 minutach jazdy. Zidem na krajnicu, na prvy krat nenastartujem, na druhy jedine s pomocou plynu.
Priznaky... zhasnutie motora predchadza male trhnutie auta.. ,
spozoroval som aj s poistkovej skrinke raz za cas mierne zaskripanie ked som dal vystrazne svetla (mozno 1x z 50 pokusov) a mam pocit ze ked dam vystrazne svetla tak prava cast auta sa skor o par milisekund rozblika. Niekedy "nakombinujem" aj taku alternativu, ze lava cast vobec neblika...
Neviem ci to ma suvis, ale pre istotu davam vsetko co viem..
Menili sme palivovy filter, ale nepomohlo. opet zhaslo. Teraz sme cistili Hallov snimac.. bol trosku spinavy..ale ktovie...
Dajte radu ti, co sa s tym stretli a co by mohlo pomoct..
Vdaka
Palo
Zhasinanie motora pocas jazdy
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhasinanie motora pocas jazdy
Na VAGu to bylo?
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
Paldis - FK
Zatial nie. Chceme este vycistit skrtiacu klapku a potom to dame rovno na VAG aby nastavili otacky a pozreli sa na pricinu zhasinania motora. Cize odpoved je.. zatial sme este neboli na VAGu.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Snimac polohy klikovky - tipuju na nej. Pripadne by to mohlo byt palivove cerpadlo.
-
Návštěvník
VAG povedalo: Hallov snimac otacok... Bol som na diagnostike cca 30 min po dalsom nutenom zastaveni. Esteze za mnou nessiel kombajn... Hned som Hallov vymenil, auto zatial ide... zda sa mi ze taha lepsie.
Uvidime ci pojdeme este na vymenu palivoveho cerpadla
Uvidime ci pojdeme este na vymenu palivoveho cerpadla
- satik
- Kontaktovat uživatele:
Možná bych se taky podíval na to relé od palivovýho čerpadla jestli neni vevnitř napálený a nebo když ti to tak zvláštně blikalo mrkni na všecky relé a konektory v poj. bloku