Jak rozebrat spínače

Majklaz
Kontaktovat uživatele:

Jak rozebrat spínače

Příspěvek od Majklaz »

Zdravím, chtěl jsem si podle tohoto návodu http://www.feliciaklub.cz/navody/zmena- ... inacu.html dát místo žárovek LEDky, ale nejde mi oddělit bílý plast, viz. tento krok
Obrázek.
Myslím si, že bych měl zamáčknout ty bílé zarážky a vytáhnout ho, ale vůbec mi to nejde. Nebo to dělám špatně? Dík za každou radu, jak to sundat.
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak rozebrat spínače

Příspěvek od Maty »

Ty bílé zarážky zmáčky na vytlač ten bílej plas ven ... nejlépe oba najednou. Žádnej fígl v tom není ... prostě si s tim musíš pohrát :P
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Majklaz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklaz »

Ok, díky, mně přišlo že to jde až moc ztuha a nechtěl jsem si propíchnout ruku šroubovákem, tak snad se mi to nepovede :D
Horstik

Příspěvek od Horstik »

Zdravím, mám takový problém chci si vyměnit žárovky ve vypínačích za diody, všechno mi fachá jen když ty tlačítka zpět složím tak mi nefunguje jejich vracení. Tzn. když tlačítko stisknu tak se mi nevrátí zpět, aby se dalo i vypmout. Jakoby ty pružinky neměli dost síly. Nevíte někdo, co dělám špatně funguje mi jen jedno ostatní ne. Díky
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

asi blbě složený , znovu rozebrat a zkontrolovat jestli tam něco neprasklo nebo nevypadlo :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
speedfilip
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speedfilip »

Taky mi to začalo dělat po rozebrání a složení, ale až v zimě, v mém případě byl ten problém, že když jsem to skládal dohromady tak jsem chtěl, aby to bylo všechno pintlich vypulírované a celé jsem to vyčistil - včetně styčných ploch (lyžin), které měly zůstat namazané - takže tak - buď nějakou bezbarvou vazelínu, nebo bych tam zkusil trochu silikonového oleje - mě teď konkrétně přestaly fungovat varovky úplně takže budu stejně měnit - předpokládám, že to je tím spínačem :dj:
pipo444
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipo444 »

aj mne sa spínače zasekávali keď som ich rozobral. to lebo po rozobrati sa vyryli do plastu zo šrobovaku ryhy. no a aj taký malý výčlenok spôsobil drhnutie. takže dávať pozor na tie plochy. a hlavne na tie "kolíčky" ktoré to držia pokope a v ktorých to behá. vazelínu som osobne dal preč, mal som skúsenosti že sa kvôli nej opalovali kontakty, bez nej OK. chce to trpezlivosť, je to puntičkárska robota s tými vypínačmi :D
Odpovědět