Hydrokorektor (vypadá v pořádku ale nefunguje)
-
k55uns54 - FK
Hydrokorektor (vypadá v pořádku ale nefunguje)
Zdravím, dnes jsem se se zvědavosti díval na hydrokorektor ve své feldě a vypadá že je v pořádku, nevypadá nikde prodřený prasklý atd.. a i přesto nejede, na jakem principu by měl fungovat nebo jak ho oživit? Vím že je to bazmek který na většině felicii nefunguje ale chci vyzkoušet jestli bude fungovat mě. Všiml jsem si, že je uvnitř kapalina, ale je ji tam jen trocha, aby to fungovalo, musí být obě hadičky plné kapaliny nebo to málo co tam je stačí? a kdyžtak v čem jiném by mohl být problém když hadičky jsou v pořádku? Děkuji za odpovědi.
-
k55uns54 - FK
Re: Hydrokorektor (vypadá v pořádku ale nefunguje)
Meli jste tady pridat aji smajla ze hledani jsem pouzil ale v zadnem tematu jsem nevidel co jsem potreboval.. A ja vim ze je to zbytecne ale precejen stk atd.. Alespon jsem chtel zkusit funkcnost
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Hydrokorektor (vypadá v pořádku ale nefunguje)
A chceš slyšet co? ... Opravit to nejde. Budeš to mít zlomený u světla jak jsou konektory do světel tak u napojení na hadičku to většinou praská. Je mnohem jednodušší a i lepší tohle z auta vyštípat a zahodit a předělat na elektriku
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná