nazdar ludia.
mam mensi problem, menil som na motore spojku a silentbloky...nahodil som motor naspat do auta a jasik mi nechce nakopnut.
kuil som nove sviecky,rozdelovac,cievku aj kable.. benzin podla vone z vyfuku dava...
uz fakt neviem co by mohlo byt pricinou skuste poradit. dakujem
No je tady ještě jedna možnost, mám 1,3bmm rv.96 a nevím jak je to u jiných, ale u mé feldy byl na spoustě místech doslova "shnilý" kostřící vodič, tedy ta licna vevnitř, jednotlivé drátky té licny praskaly a rozpadaly se jak po nějaké korozi. A jen náhodou jsem tento problém odchytil u hall snímače včas - kostra na tom pinu visela na dvou drátkách. Je divné že to postihuje jen kostřící drát, podobného korozivního napdaení vnitřního jádra vodiče jsem si všiml i u zadních světel u zásuvky pro vozejk. A je to divné, ostatní dráty co tam vedou jsou vpořádku jen ten kostřící je nějaký aušuš.
nooo tak Fela uz startuje...po tom ako som kupil nove sviecky,zapalovacie kable,novy rozdelovac,palec a novu cievku som dva krat poklepal po hallovom snimaci a na prvy brnk nakopla :hlava: aspon mam komplet zapalovanie nove: D
teraz mam ale iny problem :ot: mam strasne vysoke otacky na volnobehu...plynove lanko mam s vôlou, vsetky podtlakove hadicky zapojene tam kde maju byt,dokonca aj kostry som vycistil... ale nadstavoval som ventylky. je sanca ze ked som ich zle nadstavil (0,45mm) tak to ma taky volnobeh??? zda sa mi to blbost ale u feldy je mozne vsetko :alien:
diki
spíš bych viděl problém v tom že drát je moc tenkej a po pruchodu proudu by mohl se vyhřát až by takhle zkorodoval zažil jsem to u kabelu ve kterém tekl velkej proud a ještě k problému kolegy jěště bych dopsal jestli do opravy spojky motor šlapal