Zasuvka-hlavolam :D

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
mildakk

Zasuvka-hlavolam :D

Příspěvek od mildakk »

Ahoj chci se jen na neco zeptat. Vyndal jsem si z auta zasuvku a nemuzu ji dostat z toho plastovyho drzaku ( je to takovej jezek v kleci ). Povedlo se mi vyndat zarovku s tim plastem, zasuvka jde vycvaknout smerem dopredu z toho plastu ale nejde mi vyndat uplne kvuli tomu drzaku zarovky. Tak nevim jak mam sundat ten drzak nebo celej ten zelenej plast okolo, tak jestli nekdo vite nebo na to je nejakej figl tak mi prosim poradte.

http://img142.imageshack.us/gal.php?g=p ... jpgmildakk
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Re: Zasuvka-hlavolam :D

Příspěvek od Ponman »

Zadnou vedu tam nehledej.Tak jak jsi stahnul objimku zarovky,tak stahnes ten zeleny krouzek.Takze krouzek je jakoby zacvakly a smerem dopredu vytlacis objimku zapalovace. ;)
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
mildakk

Příspěvek od mildakk »

Muzes mi to prosiiim vysvetlit uplne nejak po lopate nebo naznacit na obrazku? Podle me musi jit nejak sundat ta ,,vyosena plastova objimka do ktere pak prijde zasunout zarovicka i s telickem. A pak uz jen vytahnout objimku zapalovace i se zelenym krouzkem ne?
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Obrázek
mildakk

Příspěvek od mildakk »

Sry ale asi sem natvrdlej :D muzes to prosim este nejak naznacit na tyhle fotce to bude snad lepsi
http://img198.imageshack.us/i/p1020643.jpg/
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

:lol: :lol: To uz snad pochopis jinak fakt nevim. ;)

Obrázek
mildakk

Příspěvek od mildakk »

J diky ze mas se mnou trpelivost :D Tak ted uz je mi to trochu jasny ale kdyz se mi to takhle povede vytahnout tak stejne nedostanu ten krouzek + objimku z toho plastovyho drzaku celyho zapalovace ne? furt mi tam bude tohle prekazet ne?
http://img31.imageshack.us/i/zapalovac.jpg/
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Tu stahnes z toho plastovyho krouzku.Jde to blbe ptze je tam takovej zobacek ale jde to.Howgh! ;)
mildakk

Příspěvek od mildakk »

J tak diky moc uz vim jak na to, tak ted uz se stim jenom nejak poprat :D
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

tenkým šroubováčkem s citem z boku vycvakneš jednu stranu a druhá půjde sama v pohodě; jinak doporučuju pak tu žárovičku sestavit a nandat jí vcelku. Já jí jinak do Fábky nedostal - málo místa a neviděl jsem na to. ;)
mildakk

Příspěvek od mildakk »

Jj uz to mam :D
Svata - FK

Příspěvek od Svata - FK »

O víkendu se mi při připojování zásuvky zásuvka vytrhla z plastového držáku.

Držák pořídím nový, ale nevím jak do něj nastrčit zásuvku - byla tam dost natěsno.

Je možné ji celou prostrčit zezadu skrz černý plastový držák, nebo je nutné ze zásuvky žárovku a prostrčit ji zepředu?
Viz: http://imageshack.us/photo/my-images/197/objy.jpg/

Jde mi o to zda se dá nasunout celá zásuvka včetně zeleného plastového díru zezadu- na obrázku zprava doleva, nebo je nutné ze zeleného dílu oddělat uchycení žárovky a nastrčit ho zepředu - zleva doprava.

V tom případě prosím o radu jak sundat ze zeleného dílu uchycení žárovky - nedaří se mi to.

Díky
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Musíš rozdělat zásuvku komplet. Zelený plast jde stáhnout z kovového středu. Zelený plast i s držákem žárovky se dává zezadu a kovový střed zepředu. V černém držáku se oba kusy spojí a až potom se komplet držák i se zásuvkou nasune do plechového držáku.
chama3 - FK

Příspěvek od chama3 - FK »

jen dotaz koupil jsem feldu bez zásuvky ,chtěl sem tam dat novou ale nepřišel sem na to k čemu to bylo původně připojeny nevedel by nekdo na co kterej kontakt napíchnout
Odpovědět