Výměna nádrže
-
lalinek11 - FK
Výměna nádrže
Prosím poraďte nejaká dobrá duše mi prorazila nádrž a musím ji vyměnit tak poraďte prosím jak na to.Děkuji.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: nádrž
Zespoda.
Není to nic složitého, musíš na kanál, ideální je velkej zvedák, nádrž je pověšená zespodu pod zadníma sedačkama. Musí jít dolů výfuk a krycí plech a jseš na nádrži.
Není to nic složitého, musíš na kanál, ideální je velkej zvedák, nádrž je pověšená zespodu pod zadníma sedačkama. Musí jít dolů výfuk a krycí plech a jseš na nádrži.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: nádrž
Nechapu proc by musel sundavat vyfuk a stit ??? Dyt je to uz mimo.Cely to vytahne doprava pres bovdeny od rucni brzdy.
Rozpojis hadice od cerpadla + draty (najdes je pod zadnima sedackama na prave strane pod kobercem a kovovym krytem), zespodu pak vyhaknout bovdeny rucni brzdy - dobry je mit ji min stazenou aby nebyly tak naply, sundat hadici co vede od nalevaciho hrdla a pak sesroubovat dva drzaky co drzi samotnou nadrz a buch je venku.
Rozpojis hadice od cerpadla + draty (najdes je pod zadnima sedackama na prave strane pod kobercem a kovovym krytem), zespodu pak vyhaknout bovdeny rucni brzdy - dobry je mit ji min stazenou aby nebyly tak naply, sundat hadici co vede od nalevaciho hrdla a pak sesroubovat dva drzaky co drzi samotnou nadrz a buch je venku.
Re: Výměna nádrže
Ta dobrá duše byla asi i u mě..
Je nějaký rozdíl mezi nádrží na 1.6 combi a 1.3? asi jo, když maj jinej objem co?
Neexistuje nějaký poznávací znamení, jak bych mohlu tu správnou identifikovat od oka?
Díky za pomoc
Jarda
Je nějaký rozdíl mezi nádrží na 1.6 combi a 1.3? asi jo, když maj jinej objem co?
Neexistuje nějaký poznávací znamení, jak bych mohlu tu správnou identifikovat od oka?
Díky za pomoc
Jarda
-
kolak
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna nádrže
ahoj ted jsem sundal nadrž filtr benzinu spatný ten šusplech neni potreba sundavat to bych se z toho zblaznil zarezléé ,jinak jak tu pise kolega vse sedi zaklad dat to co nejvýš což doma na dvorku makackaa mame prec cihli a tramkyy