Benzínová skvrna pod autem, teče benzín
-
pidibull - FK
Benzínová skvrna pod autem, teče benzín
Ahoj. Mám menší problém. Zajeli jsme omylem na lesní cestu a vzali jsme nějakej kámen a nebo kořen a teďka jsem zjistil, že mám pod autem benzínovou skvrnu. Je to nádrží?
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzínová skvrna pod autem, teče benzín
Nádrž, trubky, hadice mezi čerpadlem a trubkou... Bohužel křišťálovou kouli tady nikdo nemáme, chce to, bez urážky, ohnout hřbet 
-
pidibull - FK
Stane se to při spínání klíčku před startováním. Tedďka jsem na to koukal a stříká z hadiček benzín, takže asi vyměnit komplet hadičky od nádrže k motoru, co? 
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to tam trošičku komplikovanější
Z nádrže vedou hadice (přívod do motoru a zpětná, na přívodní je palivový filtr, pak je tam ještě hadice od aktivního uhlí, ale tam problém nebude), ty se u hrany podlahy napojují do trubek, trubky vedou až na příčku mezi motorovým prostorem a interiérem a tam se zase napojují hadice vedoucí do vstřikovací lišty. Podle toho popisu bude nejpravděpodobněji poškozená přívodní trubka, čili to co vede pod celou podlahou, ale to už chce zjistit přesně pod autem..
- Foglik
- Kontaktovat uživatele:
tam hodicky nejsou. sou tam trubky a celkem drahy kdyz nevezmes ty polsky z Kelly
Moje felda... http://feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=23524
-
pidibull - FK
Já tam viděl asi tři , nebo čtyři hadičky a z některé z nich to cáká jak stříkací pistolí. Nejde tam se ale moc dostat, asi to vidím na servis...
-
pidibull - FK
Ale co jsme nedávno dělali technickou na feldu, tak v protokolu je napsáno palivové potrubí / hadice nebo jkejich spojovací prvky (spony) jsou poškozené, tak bych to viděl v nich, asi jsme to tou cestou dorovnali...
-
pidibull - FK
Ale dělá to jenom těsně před startování, ale nevím, jestli bych někam dojel, to by asi za chvilku byla prázdná nádrž... 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jo prázdná v tom lepším případě ,
taky ba to mohlo zapůsobit požárem buď od výfuku nebo od vajglu .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda