ventil pro zacatek vstriku (N108)
-
milan431 - FK
ventil pro zacatek vstriku (N108)
Prosim vas kde najdem na motore felicie tento ventil pro zacatek vstriku (N108),lebo my ho vyhodila diagnostika vag ako zavadu,dik za info
-
milan431 - FK
Re: ventil pro zacatek vstriku (N108)
tak uz som zavadu opravil ako ide zvazok kablov na steker tak tam boly schvalne ucvaknute kable dva asi to urobil majitel predomnou a ja som sa hral aj z potenciometrom lebo je vybehany a auto mi cukalo a teraz som ho prestavil trocha inak a vag mi ukazuje napetia od 0,260 do 4,340 volta ale auto mi vydava taky divny rachot z motora pri zhruba polovicnom plyne ako keby buchali ventily alebo co ale ked prejdem za polovicku plynu tak to nerobi mohlo by to byt ze som tym potenciometrom neak rozladil predvstrek dik za info
-
milan431 - FK
tak po dlhom dni laborovania som zistil ze to robi tie divne zvuky potenciometer tak som ho vratil a a auto ide uz normalne ale zasa cuka,nemate nikto napredaj funkcny potenciometer na lukase?
-
milan431 - FK
tak sanie mam vycistene ale egr este neni zaslepeny,lebo idem vo stvrtok na stk a emisnu a ked ho zaslepim nebude to vadit pri kontrole?
-
nebulus - FK
Nevadí to, nemá to vplyv na tie emisie ktoré sa tam merajú.
-
biker610i - FK
no to by som netvrdil, lebo ked ja som bol s moju dieslovou feldou na EK tak technik mi nameral vysoke hodnoty (vtedy som mal odpojeny egr ventil) a potom mi povedal aby som isiel feldu trochu prebehnut a vtedy ked som bol prec som zapojil ten EGR ventil a potom ked som sa vratil zo zapojenym EGR-kom tak uz emisne limity boli v poriadku
-
RadekH - FK
Já sem jel na emise taky ze zavřeným erg a prošel semv pohodě a z velkou a to hodně velkou rezervou v naměřenejch a povolenejch hodnotách.
-
milan431 - FK
tak zavadu som uz odstranil bol tam utrhnuty kablik a tak som to nadpojil a ako ma zapinat a vypinat sytic neviete pri akych teplotach sa to pohybuje?dik za rady