Hľadal som tu a fóre, ale nikde som sa nestretol s takýmto problémom. Teda je ich troška viac (mám 1,3MPi 1999 momentálne cca 109 500km):
1. Motor - auto nie je také žive ako by malo byť. Mám taký pocit ako keby som bol plne zaťažnený ale idem sám alebo ako keby ma niečo brzdilo.Idem po meste a štvorke a pridám plyn a tak trhao a lenivo sa to začne rozbiehať, okolo 2200ot. už netrhá ale cítim nejaký odpor. Ale na diaľnici ie je problém ísť 170 km/h. Fakt netuším čím to môže byť. Išiel som na otcovej firemnej Felde kombík tiež MPi a to bol poriadny rozdiel. Ešte dodám, že po naštartovaní kolísajú otáčky tak 5 - 7 sekúd a potom postupne klesajú z 1100 na 800. Predchádzajúci majiteľ tam nabehal 12 000 km na oleji Paramo M6AD. Teraz tam mám Mogul 10W-40 cca 1000km.
2. Elektrika - dával som LED do podsvietenia vypínačov a: vypínače svietia ale keď som ich nahadzoval tak mi prepálilo poistku - nešla ľavá parkovačka, a žiadné svetlá (poistka prvá z prava 7,5A). Vymenil som poistku všetko svietilo išlo ale nedokázal som naštartovať (vybitá baterka). Výmena trvala 3 - 4 hodiny. Vymenil som za druhú baterku všetko ok. Na druhý deň odomykám auto diaľkovým (originál neviem čo za typ) a zapípalo ale zablikala iba pravá strana . Ľavé smerovky zablikali. V pohode som naštartoval a dva dni jazdil bez problémov až na to, že niekedy blikali pri zamknutí/odomknutí všetky, inokedy iba pravá strana. Včera na obed štartujem (asi po 3 hodinách) a už štartovalo ťažko prešiel som cca 3 km zastavil a po 3 hodinách mi nedokázalo ani pretočiť motor. Vymenil som baterku a OK ale stále blikajú iba pravé smerovky pri diaľkovom. A aby som nezabudol smerovky idú v pohode aj pravá strana aj ľavá a j výstražne, iba pri diaľkovom ovládaní to blbne. Doteraz bolo všetko v poriadku...
Ďakujem za odpoveď.
Niečo z motorom
-
Doda - FK
Re: Niečo z motorom
Me toto tedka taky delalo,napichnul jsem to na VAg a vysla lambda sonda že je spatná,tak bych zkusil Vag.
A nebo se koukni tady: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... da#p484573
A nebo se koukni tady: http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... da#p484573
Re: Niečo z motorom
Hlavne s tým alarmom by som potreboval pomôcť. Má alarm nejakú poistku? mimo poistkovej skrine alebo relátko? fakt neviem už mi vôbec nebliká vodičova strana pri alarme. Prepáčte že to píšem tu ale nechcem vytvárať nové vlákno.
Doda: diky je to lambda ale mal som dole aj klapku tak aj ta bola pekne zapráskaná.
Doda: diky je to lambda ale mal som dole aj klapku tak aj ta bola pekne zapráskaná.