Ovladač T101v2
-
Pantheria
Ovladač T101v2
Zdravím, nevíte náhodou někdo, jestli je možné u originálního alarmu s centrálním zamykáním s ovladačem LASERLINE T101V2 nahradit původní ovladač (klíčenka) něčím současným? Jde mi pouze o výměnu toho ovladače. Vlastní systém je ok, ale aby šlo auto zakmnout/odemknout, musí být elekronika vně kritu dálkového ovládání.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: náhrada DO
Asi blbá otázka ale zkoušel jsi vyměnit baterku v tom DO?Jinak tak cca za měsíc budu prodávat celý origo alarm s jedním ovladačem za velmi rozumnou cenu.Pantheria píše:Zdravím, nevíte náhodou někdo, jestli je možné u originálního alarmu s centrálním zamykáním s ovladačem LASERLINE T101V2 nahradit původní ovladač (klíčenka) něčím současným? Jde mi pouze o výměnu toho ovladače. Vlastní systém je ok, ale aby šlo auto zakmnout/odemknout, musí být elekronika vně kritu dálkového ovládání.
-
Pantheria
Jasně, to bylo první, co jem udělal. I jsem prošel tišťák po spojích, ale závadu jsem nenašel. Kámoš elektrikář taky nic nenašel.
-
Pantheria
Mimochodem, ještě před týdnem to chodilo naprosto bez problémů. Nevíte alespoň, kdo poskytoval servisna originální autoalarm značly LASERLINE?
-
Návštěvník
jukni sem, http://www.casystem.cz ,me se rozbil, tady je maji ,komplet cely stoji 1160,- kc, jo a novy naprogramujes pouze funkcnim ovladacem, takze pokud nemas zadnej funkcni, tak asi bude problemek
-
Pantheria
Bezva. Konečně prima tip. Naštěstí jeden funguje. A tys tam měl taky ten Laserline T101V2 ???
-
encore - FK
Postup jak nakodovat nový ovladač
1,deaktivovat alarm FUNKČNÍM DÁLKOVÝM OVLADAČEM 2, otevřít dveře na straně řidiče, klíč zapalování v pozici 2 stisknout tlačítko 1 funkčního dálkového ovladače 4x do 10 vt.: LED na přístrojové desce blikne při každém stisknutí dálkového ovladače 10 vt. po posledním stisknutí dálkového ovladače se LED na přístrojové desce rozsvítí, čímž je potvrzen mód samoosvojení stisknìte tlačítko 1 dálkového ovladače, který si přejete kódovat. Nakódování ovladače se projeví krátkou pauzou LED na přístrojové desce. K jednomu alarmu lze nakódovat max. 4 dálkové ovladače 3,ukončete mód samoosvojení vypnutím zapalování do polohy OFF a zkontrolujte funkčnost všech kódovaných ovladačù
1,deaktivovat alarm FUNKČNÍM DÁLKOVÝM OVLADAČEM 2, otevřít dveře na straně řidiče, klíč zapalování v pozici 2 stisknout tlačítko 1 funkčního dálkového ovladače 4x do 10 vt.: LED na přístrojové desce blikne při každém stisknutí dálkového ovladače 10 vt. po posledním stisknutí dálkového ovladače se LED na přístrojové desce rozsvítí, čímž je potvrzen mód samoosvojení stisknìte tlačítko 1 dálkového ovladače, který si přejete kódovat. Nakódování ovladače se projeví krátkou pauzou LED na přístrojové desce. K jednomu alarmu lze nakódovat max. 4 dálkové ovladače 3,ukončete mód samoosvojení vypnutím zapalování do polohy OFF a zkontrolujte funkčnost všech kódovaných ovladačù
-
Pantheria
Tak tohle jsem nezkusil. Takže by mi stačil jakýkoli univerzální ovladač? Nebo to platí pouze typy podobné originálu?encore píše:Postup jak nakodovat nový ovladač
-
Maik - FK
náhrada DO
TAk jestli je to origo tak bych zajel do Škodovky...Máš to bez starostí a možná i hned..TAky mi jedno odešlo a nový by mělo stát kolem 800,-
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
1556,- je cena ovladace k laserline ve skodovce
jinak casystem umi dodat jak ovladace tak je i umi prizpusobit k jednotce alarmu pokud nemate ani jeden ovladac funkcni...
jinak casystem umi dodat jak ovladace tak je i umi prizpusobit k jednotce alarmu pokud nemate ani jeden ovladac funkcni...
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
s tim bude fungovat jen origo ovladac urceny k tomuto alarmuPantheria píše: Tak tohle jsem nezkusil. Takže by mi stačil jakýkoli univerzální ovladač? Nebo to platí pouze typy podobné originálu?
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
encore - FK
Ano je to návod na origo ovladače pro tenhle alarm já si ho od casystem kupoval, je lacinější než u škodovky a ten návod mám od nich šlo to hned.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud by byl zájem nabízím jeden origo ovladač Laserline,použitý ale plně funkční,vzhled velmi slušný za 500kč.A zadara k tomu přidám funkční řídící jednotku alarmu spárovanou s výše uvedeným ovladačem včetně držáku do feldy a klíčkem k nouzovýmu vypnutí.
-
Boro
Mám stejný problém a nevím co s tím, tišťák jsem procházel, baterku měnil, .. 
-
Pantheria
Děkuji všem a především Návštěvníkovi za cenné rady. Firma CA system je skutečně bezva. Diagnostika řídící jednotky alarmu, kontrola funkčnosti, oprava obou prastarých dálkových ovladačů za pár peněz. Přijel jsem, dal si sváču a nealkopivko a rovnou jsem odjel. Doporučuji všem s podobným problémem. Mějte se a díky.
-
jk82
ovladač dálkového zamykání
zdravím chci se zeptat kde seženu černou plastovou krabičku k dálkovému ovládání laserline t101v2 vnitřek nepotřebuju.
Re: ovladač dálkového zamykání
Asi budeš muset improvizovat:
http://www.ges.cz/krabice-skrinky/pro-d ... i/XHN.html
http://www.ges.cz/krabice-skrinky/pro-d ... i/XHN.html
-
jardas
zdravím potřebuju sehnat ovladač laserline T101V2(jenom tu plastovou krabičku)prosím poradte kde to sehnat .
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovladač T101v2
tak to možná seženeš ve škodovce, ale asi jen komplet nebo zkus vrakáč , aukro .
možná tady
http://www.autoalarmhk.cz/
nebo přímo výrobce
možná tady
http://www.autoalarmhk.cz/
nebo přímo výrobce
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda