Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
OFCE
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat,pokecat...

Příspěvek od OFCE »

Asi tak.. prostě blbouni.. víc lituju tu feldu než ty vypatlance :shock:
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

To se mi snad jenom zdá... http://www.auto.cz/konec-tuningu-69694
TIW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TIW »

Řekl bych, že to si prolobovávají automobilky takovéhle kýčoviny, aby byl stále zájem o nová auta a ta stará se opravovala v jejich servisech, jejich originálními díly a ničím jiným, navíc když vás stávající auto začne nudit, nebudete ho vylepšovat, ale budete si muset koupit nějaké lepší-novější a bude se tím točit více peněz. Nehledě na to, že každý mladý tuňák, co se ve svém autě hrabe od mala, zvládne i nějaké ty opravy, kdežto když se zakážou úpravy, tak vevyroste další generace garážistů a lidi budou jezdit do servisů i s výměnou stěračů a dolíváním ostřikovaču, servis vám pak pro vaše dobro ještě nabídně preventivně kontrolu třeba já nevím, brzd a podvozku (je to přece pro bezpečí vás a vašich blízkých a přece si nevemete na triko, že se někde zabijou, žeano :mrgreen: ) a samozřejmě, že si to pak naúčtují k banální opravě ;)
ObrázekObrázek
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

Naprostá debilita,doufám že to neprojde. Ty lidi v Bruselu už asi vážně neví co by roupama furt dělali a tak vymejšlí takovýhle pytloviny...
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Jakmile tu ČSSD vyhraje volby, tak tu projde vše, co se v EU upeče a ještě dříve než tam. :mrgreen:
Hanzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanzz »

Co říkáte na tuto tužku.Myslíte že to funguje, zkoušel to někdo? Je jasné že jako originál to nebude, ale kdyby to aspon trochu zakrylo škrábance z parkoviště http://www.jmldirect.cz/mantis-tuzka-na ... il-18.html
Naposledy upravil(a) Hanzz dne stř 19. zář 2012 19:20:07, celkem upraveno 1 x.
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

podle mého... kdyby to fungoval, tak na žadnym autě už neni ani škrábaneček za ty prachy co to stojí. Hlavně nechápu jak to funguje když je jedna na všechny barvy a co tam ukazoval na tom zrcatku, tak to bylo hluboký až na základ a jedno magické přejetí tužkou a je to fuč.. nevim nevim. Kup to, vyzkoušej a dej vědět ;) :)
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Teleshopingový šmejd.
Hanzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanzz »

Mě jen ta tužka zaujala v Tescu, kupovat ji nebudu za ty prachy na to kašlu.
Tady jsem něco objevil, možná to tu už někdo někde dával http://www.auto.cz/reportaz-felicii-az- ... taru-69745
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Musím si postěžovat :?
seznam mi nenávratně změnil vzhled stránky a je to k :puker: hlavně ten adresář. Zpřeházelo mi to všechny kontakty a hlavně se mi neukazujou přezdívky a právě podle nich já jsem nejvíce ve svém adresáři vyhledával.
Taky vás to tak se... co zkusit jinej email? Máte někdo Gmail? Co slyším, tak si ho všichni jen vychvalujou, máte zkušenosti?
DERMIN95
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DERMIN95 »

Je to fajné. Gmail je jeden z nejlepších emilu co se kdy udělal... Máš tam i chat kterej je spojenej s emailem. Můžeš to spárovat s mobilem. Když jsi na počítači, Tak ti vyskočí okno že ti přišel nový email... takže za mě jdi do toho
Obrázek
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Používej email přes emailového klienta, tomu je jedno, kde ta emailová schránka je a co se tam kdy změní. Na Seznamu mám 3 emaily a žádnou změnu jsem ani nezaregistroval, protože používám Outlok Expres.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Mě zatím taky funguje beze změn .

------------------------------
A prezidentova ochranka zklamala .
http://www.novinky.cz/domaci/280015-muz ... stole.html
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

já mám zatím pořád taky starou verzi :) jinak k tý ochrance-jsou to prostě amatéři,zjevně bez žádných předchozích zkušeností v bezpečnostních složkách. Asi stejná úroveň jako ostraha na nádražích... :D
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

No amatéři. :mrgreen: Když se chráněná osoba vydá do davu lidí, tak ji neochrání ani největší profesionál, zvlášť když tam všichni kolem šachují s mobilama, foťákama, kamerama, ochranka nemůže všechno postihnout. A střílet v davu lidí je také pro ochranku nebezpečné, z takové blízkosti prostřelej klidně dvě těla jednou ranou a jak by k tomu přišel ten, co by stál zrovna náhodou za tím kokotem s plastovou pistolí a odnesl by střely ochranky spolu s ním?
Naposledy upravil(a) osobne dne sob 29. zář 2012 15:14:55, celkem upraveno 1 x.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

zase pan chytrej :shock: :? z tech penez co oni dopstavaji si myslim ze by mohli odvezt lepsi praci nez jen cumet jak vejr a frajera nechat v klidu odejit a chytit ho po par minutach,, nadherne demonstroval jak lehce lze pana prezidenta zlikvidovoat a jak na hovno ta ochranka je kdyz neni schopna se za "vinikem" ani rozbehnout a ukazat svou silu..... frajerovi fandim.....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
OFCE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OFCE »

Asi tak, v Americe by vytahl vodni pistolku a uz by dostal 2 kulky do hlavy a 3 do prsou :? naše ochranka není zvyklá zasahovat prostě...
Kdybych nebyl do ruky chtěl bych být taky na poštu...
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Jenže v americe by poldu nikdo nezavřel za zastřelení náhodných kolemjdoucích při zásahu, u nás ale jo. :lol: Já bejt v kůži ochranky, tak bych v takovém davu lidí také nestřílel a ani jinak nezasahoval, leda že by ten pachatel mířil přímo na mě, to by mi pak bylo pudově vše jedno. :mrgreen:

Bolí to hodně tou airsoftovou pistolí? Koukám, že má Klaus košili od krve. :o

Obrázek
Polo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polo »

no, zálěží na síle pistole, buď můžeš mít jenom modřinu případně zranění do krve z týhle blízkosti se ani nedivim a nebo když má někdo opravdu silnou zbraň ale to už se týká "velkých" zbraní tak znám pár lidí, kterým zůstala například kulička zaražená v ruce...

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/med ... 779&type=3
malá ukázka na fb, občas se stane nějakej ten "úraz" ale naštěstí to nebejvá často...
ps: na fotkách je trochu krve....

tohle mám vypůjčený od jiný skupiny...
http://www.facebook.com/groups/13610268 ... =3&theater
tyhle fleky bejvaj viditelný cca 1 až dva týdny...
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

To jsou nešťovice ne? Na té druhé fotce. :o
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

airsoft jsem pár let hrál,kolikrát jsem měl celý záda od modřin :D dokonce měl jeden kluk od nás ustřelenej celej nehet z palce,ale do nemocnice jako Klaus nepotřeboval...
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

jinak k síle některých airsoft zbraní http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ts_id=3385
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Beer píše:airsoft jsem pár let hrál,kolikrát jsem měl celý záda od modřin :D dokonce měl jeden kluk od nás ustřelenej celej nehet z palce,ale do nemocnice jako Klaus nepotřeboval...
Nojo, ale Vašek Klausů to nehrál dobrovolně, to je něco jiného. Ty náboje mohly být klidně otrávené, nikdy nevíš, co se v hlavě takového levicového kokota s airsoftovou pistolí může vylíhnout, takže ta nemocnice byla na místě.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

jo taky mohli být napuštěný nějakým virem a nemocnice v horní dolní by ho mohla přikrýt čistým prostěradle.
Bzzzzzzzzzzz..osobně už to nehul
Honza_t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_t »

osobne: Já dostal dávku elektrikou z 10ti metrů, tenkrát v tom měl dotyčnej asi 120tku pružinu a skončil jsem s rukou od krve. Takže jo, bolet to docela může :) Běžně jsme chodili z akce samá modřina. Viděl jsem i jak to někomu rozstřelilo ochranný brejle a rozkřáplo dioptrický pod nima.
Z týhle "vzdálenosti" bolí dost i ta nejslabší. To bolí i čínská hračka s jejich ultra lehkými kuličkami, v opravdový softový zbrani jsou 2-3x těžší a dostřel několikanásobně větší a přesnost ani nezmiňuju.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Tak něco jiného.. Venca je kapitola sama o sobě..

Nedávno se mi vrátil švagr z technický, kterou dělal s feldou a chtěli ho vyhodit kvůli rozměru pneumatik.. Má nasazeno 165/70 (13ky).. To je snad klasiko rozměr ne? Je možný, že má v techničáku jen rozměr 170/xx a 175/xx? :)
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

pneu : 165/70 na ráfcích 4,5Jx13 et38
165/70 , 175/60 , 175/65 , na ráfcích 5,5Jx13 et 36
175/60 na ráfcích 5,5Jx14et42
pro zimní 155 na 4,5Jx13
FRIEDL - FK

Příspěvek od FRIEDL - FK »

ja se půjdu ožrat, dědka róblo.
Surmi - FK

Příspěvek od Surmi - FK »

Dneska jsem byl na stk s pažoutem 207 1.4HDi, no né že jsem zrovna chytl majtele, čili mě vyhodil a napsal mi 5 vážných závad, nelíbilo se mu že řučka zabírá na 5tém zubu, že levé světlo svítí níž a že je olejová vana je mastná, no a aby toho nebylo málo zrovna jsem tak zastavil že objevil hřebík v kole :hlava: Tak jsem počkal než ten majtel odešel na oběd a naběhl jsem tam znovu a druhý technik mi udělal zadarmo opravnou stk s 0 lehkých,vážných a nebezpečných závat :lol:
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

tak ono snad leve svetlo sviti vzdycky niz ne :D a ta rucka...aspon nezareza bovden kdyz chodi :D
Doda - FK

Příspěvek od Doda - FK »

Mám na vás dotaz, vleze se me do feldy - krátká balík o velikosti
Šířka:
78 cm
Výška:
55 cm
Délka:
137 cm
Váha:
34.2 kg
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Když vyhodíš sedačky tak možná a spolujezdcovu nadoraz dopředu a sklopit.Nejhorší je ta dýlka ostatní je v pohodě ;)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Vejde bez problémů. Způsobem, jakým psal emílio. Sklopit sedadlo a posunout přední edačku dopředu. Takto jsem převezl sajtny z vleku v délce 2m. Mám sice combi, které je o cca 40 cm delší, takže ty by jsi měl min. 150cm také bez problémů převézt.
Faust
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Faust »

já dal do krátké feldy celé páté dveře,bez velkého posunutí předních sedaček tak myslím že to tam dáš .nebo přední opěradlo uplně položit dozadu a lavici zadní na bok a je to tutofka
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
Polo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polo »

jak píše Faust, nebál bych se toho, do krátký feldy se bez problémů vejdou páté dveře nebo kapota...
vim, že s ptáš na ten balík ale jenom pro představu, takhle se vejde kapota (a ani mi nevadila při řízení...)
http://tomas07.rajce.idnes.cz/ostatni#4 ... 9052_o.jpg
Doda - FK

Příspěvek od Doda - FK »

Diky mockrát za reakce :-) Já jsem si taky myslel že se to tam vejde,ale radši jsem se chtěl ujistit. 8-)
Floss - FK

Příspěvek od Floss - FK »

se pochlubím,můj novej konferenční stolek.sry za kvalito zrno ala propiska nemam po ruce fotak
Obrázek
DuDy

Příspěvek od DuDy »

Tak dneska celej žhavej sem vletěl na magistrát že konečně přepíšu Bošku na sebe, vyplnil sem co mi dali po hodině když sem se dostal k přepážce se mi zvedl krevní tlak do červených čísel. Pani mi zdělila že nebudu platit Ekovýpalné 3000 ale 5000. Mám prý v techničáku zapsanou nějákou poje..nou normu která když se přeloži tak z ní vyplívá že plním normu Euro 1 na což sem čuměl jak puk. Asi sem žil v bludu že když mám od výrobce na čelním skle samolepku na které je psané S2 což znamená EURO 3. Jde tedy nějak přepsat v techničáku tato norma a nebo sem v haji a musím cvaknout 5tis. Nebojte se o variantě ZTP vím leč původní majitel o tom nechce ani slyšet. Dle něho je to podvod :hlava: jen dodám že mi to navrhovala i paní z magistrátu :lol:
Takže teď je felda odhlášená na mě a tak mě napadá je nějákyýčasový limit do kdy musím zaplatit EKOčko ???
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

spravne to mas prihlasit do 10 dni, auto uz je ted tve,prihlas to na invalidu a pak na sebe,bude to vypadat blbe,ale co uz...
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

DuDy píše:Tak dneska celej žhavej sem vletěl na magistrát že konečně přepíšu Bošku na sebe, vyplnil sem co mi dali po hodině když sem se dostal k přepážce se mi zvedl krevní tlak do červených čísel. Pani mi zdělila že nebudu platit Ekovýpalné 3000 ale 5000. Mám prý v techničáku zapsanou nějákou poje..nou normu která když se přeloži tak z ní vyplívá že plním normu Euro 1 na což sem čuměl jak puk. Asi sem žil v bludu že když mám od výrobce na čelním skle samolepku na které je psané S2 což znamená EURO 3. Jde tedy nějak přepsat v techničáku tato norma a nebo sem v haji a musím cvaknout 5tis. Nebojte se o variantě ZTP vím leč původní majitel o tom nechce ani slyšet. Dle něho je to podvod :hlava: jen dodám že mi to navrhovala i paní z magistrátu :lol:
Takže teď je felda odhlášená na mě a tak mě napadá je nějákyýčasový limit do kdy musím zaplatit EKOčko ???

spoj se s DEKRA v práglu pošleš jim tp oni ti za litr vystaví potvrzení co to auto splňuje
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

ObrázekObrázek
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

jo jinak S2 neni urcite E3...ale E2...
Beer - FK

Příspěvek od Beer - FK »

zloději z ČNB si našli další způsob jak nás okrádat... :puker: http://www.novinky.cz/finance/282637-s- ... konci.html
Dylyno

Příspěvek od Dylyno »

Ty máš dopravnú firmu ? Koľko vozov ? Tam jeden písal, že to nie je tak hrozné.
endround
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od endround »

Zajimavá hračka http://www.youtube.com/watch?v=24EVpjKCkdw to je lepší než ňáký nadupaný TDI :D
DuDy

Příspěvek od DuDy »

děkuji všem za jejich rady, teď sem se podíval do TP pořádně a je tam EURO II takže blb sem já :hlava:
zasloužily by na..at na ruce a nepustit k vodě
Sadra17

Příspěvek od Sadra17 »

ferdamravenec píše: spoj se s DEKRA v práglu pošleš jim tp oni ti za litr vystaví potvrzení co to auto splňuje
zlatej vw ti to posílaji zadarmo :D
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Petino
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petino »

http://www.novinky.cz/krimi/282918-hled ... jakem.html

Taková hezká felda. Musí Pomáhači všechno zničit ??? :scratch: :bigsmurf:
Eguus quagga - moje zebrička.
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

To střešní okno zase netěsní a zrovna teď při tom počasí, musím počkat, až bude hezky, abych to rozebral a utěsnil, příště takovou chybu už nikdy neudělám, střešní okno už na mém příštím autě nebude !!! :puker: :cry: :thumbdown:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Příště si můžeš koupit auto se šíbrem a dá se říct, že žádný zatékání nehrozí...
Odpovědět