napoprve nenaskočí

Simos 2P
135M, 136M
Dlavka - FK

napoprve nenaskočí

Příspěvek od Dlavka - FK »

Pánové sem tady nový a můj problém sem tu nikde nenašel.. A proto se ptám.. někdy se stává, že chci nastartovat a motor pěkně točí ale nenaskočí, nebo jakože naskočí ale hned jak přestanu startovat tak zdechne (zlomek sekundy samozřejmě) no a někdy i podruhé to samé a na potřetí musím na to nastartování přidat trochu plyn nebo bych to nenahodil.. Ale jak říkám někdy sednu nastartuju a jedu, ale někdy to dělá tuhle neplechu... Jedná se o motor 1.3 mpi LPG ... napadlo me jestli to třeba není normální když mám plyn :)
pazduch - FK

Re: napoprve nenaskočí

Příspěvek od pazduch - FK »

i LPG startuje na benzín... Je to blbý ale máš tam benzín? :D
Dlavka - FK

Příspěvek od Dlavka - FK »

Ano benzin tam mam :)
Haasio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haasio »

toto mi delalo kdyz jsem vypl motor ktery bezel na lpg, zkus pred vypnutim motoru prepnout na benzin
Obrázek
kolak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolak »

zdravi m mam 1,3 mpi i plyn a bnechytalo na benzin studené cukalo a pridaval jsem plyn poradil mi znamý vsechny konerktory a cidla vicistit i snimač otacek byli tam piliny a ejhle ono to chytá pokud to nezabere hledat problem dal ja už chtel tahat vstrikýý
kolak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolak »

kdo je z okoli mlade boleslavi cisti to firma bartoš na radouci v mlade boleslavi i s praci 300 kc tj superr :flower:
kolak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolak »

ahoj no stale mi to blblo mechanik poradil odpoj cidlo chladici kapaliny pokud bude odpojene mpi ma ricdici jrednotka svioje cidlo venkovni teploty a naskoci a ono naskocilo cili cidlo teploty chladici kapaliny a mam dojem že i na ukazateli na prístrojovce. :idea:
Odpovědět