Deflektory (ofuky) oken. Ano či ne?

karoserie, narazniky, skla atd.

Jsou ofuky dobrá volba?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

CUCU - FK

Re: Deflektory (ofuky) oken. Ano či ne?

Příspěvek od CUCU - FK »

Jsem taky pro.Drnčení a pískání se dá odstranit tím že se po celé ploše lípnou silikonem a je klid už 2 roky :)
IPU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IPU »

...svoji combifeldu jsem koupil s deflektory na všech oknech a nedávno mi na dálnici ulétl jeden zadní :?
...můžu tedy potvrdit, že auto skutečně vypadá líp, když jsou ofuky i vzadu... asi jde o to, že linie oken se opticky zúží a vůz tak získá poněkud modernější a elegantnější vzhled... co se týká zhoršeného výhledu, jde asi o zvyk... já začátečník, maje tuto vymoženost na voze od prvopočátku, nezaznamenal jsem ani v náročném pražském provozu nejmenší pocit omezení... možnost nenápadného větrání vozu za horkého počasí je příjemná...
...každopádně mne ztráta deflektoru mrzí a chystám se koupit novou sadu... cena kolem 1000 kč mi sice připadá přemrštěná za pár kusů plastu, ale i tak mi to za ten estetický zážitek stojí :)
osobne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od osobne »

Deflektory jsou na větrání určitě lepší než střešní okno.
pavol52 - FK

Příspěvek od pavol52 - FK »

Predné ofuky majú výhody. Za jazdy do pootvoreného okna tak nefúka a za dažďa neprší. V lete na parkovisku môžeš nechať 2cm otvorené okno a nevidno to, pričom sa auto vetrá a v prípade dažďa dovnútra nenaprší. Zadné ofuky nemám. Záver: predné ofuky doporučujem
Paprna - FK

Příspěvek od Paprna - FK »

Doporucte nejaky e-shop na dobre ofuky. Heko su pry smecka. Staci predni. Dik.
Jinak ofuky ano ;]
Odpovědět