Zdravim,Pri slapnuti na plym mi otacky zustanou na 2100. a kdyz proslapnu plyn poradne tak slezou a houpou se okolo tisice...
klapka vycistena zmena zadna..tak sem sel po cidlech.. kdyz odpojim konektor z cidla teploty tak je to po chvilce okej...
Potreboval bych poradit trochu..diky
Felicicia1.3 mpi vysoke otacky
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Felicicia1.3 mpi vysoke otacky
ta klapka je i nastavena ? nebo jen vycistena? A to cidlo teploty muzes promerit nebo na pc sledovat hodnoty co z toho lezou nebo rovnou vymenit - vyber si.
klapka se po vycisteni musi i nastavit pres vag,jinak to dela to co to dela,muze si to sednout i samo,ale muze to trvat i klidne 500-1000km
-
felina16mpi - FK
klapka je i nastavena,vcera jsem vymenil to cidlo teploty,a otacky slejzaj strasne pomalu, a zustavaj na 800 zhruba
-
chiquillo - FK
Nastavení klapky je potřeba někdy vyzkoušet třeba i 3x po sobě
vyzkoušeno;)
-
Bobes310 - FK
Zdravím , potřebval bych radu když nasturutuju a pak někam jedu felda má pořád velký otáčky ,klesnou jen když přidám prudce plyn a to né pokaždý nevíte čim by to mohlo bejt ? a občas se mi stává že auto jako by vynecháva ve středních otáčkách , na pc mi to nic nenašlo díky za rady .
-
robin1 - FK
Možno to s tým nebude súvisieť, ale pre istotu: dôkladne vyčistiť klapku, spraviť základné nastavenie a vymazať adaptačné údaje.